Bilder

Bilder - naturenHva syns du? Hvem var finest? :)

Bilder - RANDOM/the sky/family

I dag har det vært en utrolig deilig dag! Våknet opp tidligere enn forventa, og fikk i meg en god frokost. Tok en del bilder istad også, så tenkte jeg skulle vise dem nå.Ikke så spesielt mange bilder men. Nå skal jeg ihvertfall snart møte en venninde og kose meg! Hva syns du om bildene? Happy halloween! Hoho :D

Bursdagsfeiring

Hei på deg! I helga feira jeg bursdagen min, og det var kjempe koselig. Jeg hadde egentlig bursdag i sommerferien, men ettersom det er så mange som reiser bort i fellesferien bestemte jeg meg for å samle sammen noen jenter i helga istedet. Vi dansa, snakka, spiste god mat og tok en del bilder. Under får du se noen av dem :)


Sarah og meg før bursdagen. Jeg hadde på meg svart kjole fra hm, og "skinn aktig stoff-jakke" fra kappAhl. Smykket er fra lindex.


Glad i deg, jeg!


Når har du bursdag, og hva syns du om bildene?

Helt til slutt vil jeg si hvil i fred til kjære Lars-Mario som gikk bort i går. Enda et dødsfall har skjedd, og det er forferdelig trist. Håper du har det bra der du har nå. Du vil bli savnet!

Blogges senere.

Bilder - Familiekos

Hej! Om søndagen dro jeg og familien til gamlebyen på picnik. Det var koselig, og selvfølgelig hadde jeg med kamera og tok noen bilder! Hoho. Forresten så er det år og dag sia jeg blogga sist, men for å være helt ærlig så driter jeg litt i det. Haha, sorry!Ble en del bilder, men liker det når man drar ut og koser seg. Enten om det er med familie eller venner! Spesielt på søndager hvor det som regel ikke er en drit å finne på. Men hva syns du om bildene? Pleier du å dra ut og kose deg med familien? :) 

Fotoshoot i finværet!

Heeey! Nå sitter jeg og ser på american got talent og koser meg med te. Det er utrolig mange talentfulle personer rundt om kring altså. Helt sykt. Hoho! Anyways - Jeg var hos Sarah i går, og vi bestemte oss for å ta noen bilder ute. Det var jo så fint vær, og det er noe jeg virkelig har savna her i Fredrikstad. Vi gikk opp til et fjell hvor det blandt annet var mange blomster og strå osv, så jeg ble ganske fornøyd med resultatet.


Det ble noen bilder, og siden det er fint vær i dag også så har jeg og Sarah tenkt til å ta bilder igjen. Gleder meg litt, for det var ganske moro! Bilde under tenkte jeg kanskje jeg kunne ta som ny header, men er litt usikker. Hva syns du jeg skal gjøre?


Hva syns du om bildene? :)

Dagens bilder

Hallaaaa! I dag har det regna som søren her i fredrikstad, og da gikk jeg rett ut og tok noen bilder. Ble ikke så mange, men her er ihvertfall dem jeg tok:

Sånn! Hva syns du, og hvem syns du var finest? :)

Bloggeeees.

Bilder - Vintage

Hey!! I dag har været vært dårlig, så det ble ikke noe grilling på huden. Men istedet så bestemte jeg og mamma oss for å handle litt. Vi dro til østfoldhallen fordi det er salg rundt om kring nå, og derfor håpet jeg at jeg fant meg noe. Vi gikk igjennom diverse butikker, men det ble ikke noe stort innkjøp i dag. Fant søren i meg ikke en shit. Alt er så utplukka, pluss at jeg ble sinnsykt sur fordi en liten møkk av en unge holdt på å spytte på meg. Æsj! Ja ja..... Føler egentlig at jeg er litt sint for tia, så sorry hvis jeg virker veldig negativ. Tror nemlig tante rød kommer snart, if you know what i mean. 
Hva syns du om bildene?

Bilder - Blummor

Hallo søte små :* Som jeg skrev i går, så sov jeg over hos Sarah. På veien hjem fra bussen i dag tok jeg mange bilder av forskjellige blomster, og under finner du resultatet. 

Tna, søt bie :) 

I dag skal jeg slappe av, se på film og spise god mat med familien. Filmen vi skal se heter "alvin og gjengen 2", og det gleder jeg meg litt til fordi jeg likte 1'eren. Dem er så søte vettu! Hoho. Men hva syns du om bildene, og hva skal du resten av dagen? Blogges senere. Hejdå!

Dagens bilder!

Siden jeg fikk speilrefleksen istad, så tok jeg et par bilder. Her er noen av dem:
Verden's vakreste mamma ♥♥


Ser du nese piercingen? Den er totally fake, men jeg måtte bare sjekke hvordan det hadde blitt om jeg eventuelt bestemmer meg for å ta piercing. Merker jeg har kjempe lyst!!

Hva syns du om bildene, og syns du jeg kler piercing i nesa?
hits