Design

Nytt design!

Hej :) Nå har jeg endelig fått bytta design. Hadde ikke det andre så ille lenge, men følte for å bytte fordi jeg gikk litt lei av det. Grunnen til at jeg blogger så "tidlig" er fordi jeg ble hjemme fra skolen i dag. Kasta opp osv, og det er noe jeg virkelig hater! Det er så ekkelt, men håper jeg blir bedre til imårra hvis ikke blir vel *DU* sur. Haha. Hva syns du? 

Forresten så besøkte jeg kattepusen min i går. Jeg skal få katt om ca én uke, og jeg gleder meg sykt nå! Blogger om bilder osv senere, sånn at du får sett. Ja ja, snakkeees :D

Nytt design

Hej! Som du sikkert har lagt merke til så har jeg skifta design. Var rett og slett møk lei det andre, så derfor bestemte jeg meg for å lage et helt nytt. Designet er ganske plane, men sånn får det bare være! Akkurat nå sitter jeg hos Sarah. Jeg skal sove hos ho i dag skjønner du. Er ikke helt sikker på hva vi skal gjøre ennå, men det finner vi vell ut etterhvert.

Jeg la forresten merke til at fargen på bloggen kan ha antydninger til "gurse-grønn", og det skal den egentlig ikke være. Men hvis du bruker internett explorer så kan det hende fargen ser litt annerledes ut. Jaja, same shit! 


Hva syns du?

Nytt design!

Som du sikkert ser, så har jeg bytta design. Endelig noe nytt sier jeg altså! Lenge sia jeg har bytta design og header, så det var vell litt på tide. Jeg syns det ble helt greit, og er foreløbig fornøyd. Hva syns du?


 
Blogges :*
hits