Diverse

__VIKTIG: MÅ LESES__

Hei dere :-) Lenge siden jeg har oppdatert her kan man si, men ville egentlig bare si ifra til dere at jeg blogger på HTTP://AMIGOS3.BLOGG.NO nå. Har skiftet til den, og der kan dere følge min, Kristine og Mari sin hverdag! Vi er liksom amigos3 vi skjønner dere. Håper dere fortsette å følge meg der, for dere har vært noen søte lesere skal jeg si dere :-)

Random bilde av meg.

Random bilde av meg og Ashna snupp!

Random bilde av meg og min kjære readhead Mari!

Follow meg gjerne på twitter: @isabellelageide
Gå inn på youtube-channelen min for sanger: http://youtube.com/isabellelageide
Ellers har dere meg alltids på den andre bloggen: http://amigos3.blogg.no

<3<3

- Isabelle.


3 ting jeg missliker

Hej! Tenkte jeg skulle slenge inn et innlegg av 3 ting jeg ikke er så fryktelig glad i.

Nr 1 er:

Gutter med capsen plassert "høyt" på hodet. Jeg vet at det er mange som går sånn for tia, men etter min mening ser det så utrolig teit ut! Haha.

Nr 2:
At tv'en klikker når jeg ser på noe! Argh, blir like sur hver gang.

Nr 3:
Jenter med altfor brun foundation, og hvit/sykt lys brunkrem på leppene! Like før jeg spyr hver gang jeg ser det, for det finnes ikke pent!

Noen som er enige? Og må si at jeg har ganske skillz i paint! Heheh :)

Day one - Et to år gammelt bilde av meg selv

Hej!! Da bare starter jeg med "femten dager", og jeg begynner med å vise et to år gammelt bilde av meg selv. Skal ikke si at jeg syns bildene er så utroolig fine, men det får bare være. Får skylde på at det er to år sia. Haha, neida.


Åh, så blid jente æ ;);) Heheh! Om jeg husker riktig så tror jeg det er Sarah som har tatt bildene. Creza til ho azz.


Jeg har forandra meg litt da? 
Bloggazt

I wanna see your (pea)cat!

Halloween var totalt _ikke som forventa. Jeg ble syk og fikk utrolig vonde ryggsmerter, så fikk ikke lov til å gå noen steder. Litt kjipt med tanke på at jeg må vente et helt år til neste halloween, men det får bare være. Så hjemme satt jeg uten aning over hva jeg skulle finne på. Så jeg rota inne på youtube etter sanger, og nå har jeg fått helt dilla på en sang av Katy Perry. Den heter Peacock, og er utrolig fengende!So this is my (pea)cat! Hva syns du om sangen?
Good night.

Femten dager, jooho!

Hallooo :) Tenkte jeg skulle gjøre en liten "vri" her på bloggen. Jeg har ikke så ille mye å blogge om for tia, og derfor tenkte jeg at jeg kunne ha noe så genialt som "femten dager". Det er en del andre bloggere som har gjort det før meg, og da jeg var innom mewkid som også er kjent for å være fargerik, så tenkte jeg at jeg måtte teste det ut.

01 Et bilde av deg og det du har på deg idag
02 Et bilde av innholdet i veska di
03 Et bilde av mobiltelefonen din
04 Et to år gammelt bilde av deg selv
05 Et bilde av deg selv uten sminke
06 Et bilde av innholdet i kjøleskapet ditt
07 Et bilde av den siste tingen du kjøpte
08 Det fineste bildet du vet av din aller beste venn
09 Et bilde av huset ditt/leiligheten din
10 Et bilde av håndskriften din
11 Et bilde av deg selv som viser det du misliker mest ved utseendet ditt
12 Et bilde av deg selv som viser det du liker best ved utseendet ditt
13 Et bilde av byen du bor i
14 Et bilde av innholdet i sminkepungen din
15 Et bilde av favorittklesplagget ditt

Gleder meg litt til å utføre disse punktene! Er jo ganske spennende :D Btw, sjekk det fine været i dag:

Image and video hosting by TinyPic
Heheh! Hvordan er været hos deg, og har du vært med på "femten dager" før? 
Bloggeees

Jeg har farga håret!

Nå har jeg hatt hele fargekartet over hodet tror jeg. Alt fra grått, grå/blått, grønn, grønn/lilla, kylling gult o.l. Har aldri vært så sliten etter å ha vært hos frisøren. Satt i stolen i fuckings tre timer!! Haha. Heldigvis begynner håret og bli i riktig farge, men er fremdeles ikke helt ferdig så skal tilbake om et par uker for å rette opp i den fargen jeg har nå. Det hele begynte med at jeg ville ha "naturlig" blondfarge på håret, så jeg kjøpte en farge på cubus som butikkdama anbefalte. Det skulle jeg aaaldri gjort, for det var da marerittet startet med grått hår.. Uff! Anbefaler virkelig ikke loreal hårfargingsprodukter dere, og hvis du er ute etter naturlig blondt hår - FOR ALL DEL dra til frisøren. De har ihvertfall peiling på hva de snakker om!

Sånn ser fargen ut nå! Hva syns du? Og har du hatt problemer med hårfarging noen gang?
Blogges senere :)

Håper virkelig dette hjelper!!

Hei :) Nå har jeg nettopp kommet hjem fra byen, og der var jeg sammen med Emilie. Koselig vettu! Jeg fikk kjøpt meg balsam og shampoo for håret mitt, og grunnen til at jeg kjøpte det er fordi jeg farga etterveksten igår. Jeg ble skikkelig ufornøyd fordi fargen ble litt for blond, pluss at den har antydninger til gul innimellom håret. Perfekt start på vgs veitu! Heheh. Så nå skal jeg vaske håret mitt med de produktene for at fargen skal "dempe" seg litt. Håper virkelig dette hjelper!! Disse kjøpte jeg på vita, og ho dama som jobba der sa at de hadde fått masse bra tilbakemeldinger. Kosta 170 kr for begge. Og sånn ser håret mitt ut. Uff! Hva syns du? Har du prøvd sånn balsam og shampoo før? Hvis du har det så hadde det vært veldig fint å høre hvordan du syns produktene er. Gjør virkelig alt for at det skal bli bedre! Eller kanskje du vet om noe annet som hjelper? Bloggeeees :D

ENDELIG!

Hei på deg!! Nå skal jeg fortelle om noe jeg er sykt takknemlig og glad for. Jeg har nemlig fått skaffa meg ny mobil, og endeliiiiig er den skrøpelige gamle hvite dritt telefonen ute av min verden. Den jeg kjøpte meg heter sony ericsson W20i, og så langt er jeg mildt sagt jævlig fornøyd :) Beste telefonen jeg har hatt på veldig lang tid! Her er den:

Forfra.

Bakfra.


Ah, se på skjønnheten! Hoho. 

Hva syns du, hvilken mobil har du? Hejdå :)

Hva syns du?

Hei. Nå sitter jeg og ser på criminal minds mens jeg drikker pepsi. Det har vært en utrolig slækk dag i dag, og jeg har ikke gjort noe annet enn å slappe av, spist og sett på tv. Haha, veeeldig innholdsrikt! Det jeg lurer på nå er hva du syns om sånn bølgete hår og midtskill. Det er en av frisyrene innenfor "beach-looks". For min del så syns jeg den er utrolig fin, og jeg liker den veldig. Meeen, hva syns du?


Blogges senere :)

New nails!

Hei på deg :) Nå sitter jeg hjemme og hører på musikk. Mamma kom hjem fra jobb for en halv time sida, og vi skal snart ut for å hente lillesøster. Tror det blir en ganske rolig kveld i dag. Ihvertfall på meg! Jeg er veldig sliten, og det er fordi jeg nettopp har hatt halsbetennelse + feber og masse shit. Not funny at all! Men jeg fikk gjort noe jeg ble ganske fornøyd med da jeg var syk, og det var at jeg fikk fiksa neglene mine. Det er ikke noe ordentlig styling og stress altså, for sånn orker jeg ikke hvis jeg må gjøre det selv. Heheh, slæppfisk numbah one = me. Her er resultatet: 


Jeg har fila dem litt for jeg syns det er finest. Tror kanskje jeg skal ta meg en tur til en salong som heter "Askepott" for å fikse neglene skikkelig. Jeg har veldig lyst til å støpe på negler skjønner'u. 

Hva skal du i dag, og pleier du å dra til salonger for å fikse neglene eller gjør du som meg? :)


Ha en fin kveld videre!

Verdens vakreste bryllup!

Om lørdagen var jeg i bryllup, og det var helt vanvittig bra! De som giftet seg var onkel jan-roger og 'tante' marianne. Tror aldri jeg har ledd, og vært i så bra humør på leeenge. Det hele starta i gamlebyen hvor sermonien holdt til. Det var ikke så ille mye dekorasjon osv, men jeg syns det var ganske romantisk for det. Er egentlig ikke så mye som skal til for at ting skal bli koselig, syns jæ.


Sånn så det ut. Syns det var ganske koselig, jeg. For når onkel og 'tante' kom gående bortover begynte onkel kristoffer å spille gitar. 


Dem er så pene sammen altså!
meg - søstra mi - mamma
Masse underholdning og mye mer! Det er virkelig det vakreste bryllupet jeg har vært i.. Eller, vent, jeg har jo bare vært i ett.. Jaja, samma det. Jeg storkosa meg ihvertfall.

Har du vært i et bryllup før?

Goodbye ettervekst!

Hey. Endelig er etterveksten min borte. Merker det er ordentlig deilig å ha helt blondt hår istedet for tjue mil med ettervekst ved hodebunnen. Den gangen her var jeg egentlig ekstra nervøs også fordi jeg stripa håret selv. Har ældri gjort det før, og var sykt redd for at hele håret mitt skulle bli fucked, og gult/orange ekkelt. Meeen, det ble heldigvis bedre enn jeg trodde. Så no hard feelings. 


Helt ærlig så er det sykt ekkelt å legge ut bilde av hodebunnen sin, men jeg hadde ikke noe valg (hehe). Eneste grunnen til at jeg gjør det er fordi det er lettere å se at jeg har stripa det. 


Under farginga. Nei, jeg bruker ikke hette fordi da blir resultatet helt crappy og stygt. Syns det er bedre uten jeg!


Ser sykt gult ut noen steder, men det er bare lyset på badet mitt som har litt gul-farge i seg. 


Hva syns du?

Akkurat nå føler jeg meg litt kreativ

og det er fordi jeg nettopp har laga tre ringer. Det er seriøst noe jeg aldri kommer til å bli lei av! Ringer altså, ikke å lage dem, men ringer generelt. Jeg syns det er så fiiiint :) Hoho. 


Sånn ser dem ut.


Hvem syns du er finest?

Tattoo - Skal, skal ikke?

Hei! Nå sitter jeg her og er ekstremt usikker. Har sykt lyst på tattoo skjønner du, men ekke helt sikker på om jeg tørr. Jeg har lyst på en liten ved ankelen, men der har jeg hørt at det er så "tynn" hud, og det vil si at jeg kommer til å få SYKT vondt hvis jeg tattoverer meg der. Har tenkt på andre steder hvor jeg vil tattovere meg også, men det er egentlig ingen andre steder enn på ankelen jeg har lyst til å ta. Et lite Dilemma jaaa. Noen som vet om det gjør vondt å tattovere seg på ankelen egentlig?

Tattoveringa jeg har tenkt til å (eventuelt) tattovere på meg er krepsens tegn. Det er fordi jeg er født i krepsen, og derfor betyr det stjernetegnet noe for meg. Først hadde jeg lyst på skrift, men etter at jeg tenkte meg litt om så følte jeg at stjernetegn passa bedre til meg. På bildene under har jeg tegna med kulepenn på ankelen bare for å se åssen det hadde blitt.

Er ikke sikkert den faller i smak for deg, men jeg likte den!


Sånn hadde det antageligvis sett ut! Hva syns du? Skal jeg, eller skal jeg ikke? 

Hjelp meg å velge!?

Hei kjære deg. Nå sitter jeg med halv-tørt hår og venter på at Emilie skal komme. Kjeder meg litt skjønner du, så derfor lurte jeg på om du kunne hjelpe meg og velge hvilken neglelakk jeg skal ta på meg. Har gått lei av hvit-fargen på neglelakken jeg har hatt på meg en god stund. Dessuten så er den nesten gnagd av, så må bytte uansett. Hehehe, er medlem av gnager-familien jeg skjønner du, og jeg eeeeelsker negler. Vil slutte å bite, men det funker ikke :( Uff.... Leit det der.


Turkis - Gjennomsiktig - Lyse lilla - Grå - Beige eller Rosa? Help meeee.

Elsker den allerede!

God morgen! Endelig er det sol ute, og gjett om jeg har tenkt meg ut om ikke så lenge. Dagen i dag går til grilling og overnatting fordi Emilie skal sove hos meg. Vi har ikke bestemt oss for hva vi skal gjøre ennå, men det finner vi ut etterhvert. Ja ja, over til overskriften. Jeg fikk eos av mamma i går! Har ønska meg en eos lenge nå, og jeg elsker den allerede. Jeg ble sinnsykt hekta med en gang, og jeg fikk den gule. Det er den eneste av de fire eosene som har solfaktor, og det passa meg midt i blinken nå som det er sommer! 
Den kosta 79 kr på cubus, og skal jeg være ærlig så er det sviiiiinedyrt. Ikke rart jeg blir fort blakk! 

Har du eos, hvis ja; hvilken farge? Og hva skal du i dag?

NÅ SKAL JEG BLI BRUN!!!

Nå har jeg et lite raserianfall! Jeg seriøst møkka lei av at den kritthvite huden min aldri blir brun. Greit, skal ikke overdrive, for jeg har fått liiiiitt farge, men nå skal jeg bli brun for real.. Sarah skal til afrika om noen få minutter, og jeg vil ikke se ut som en snømann vedsiden av ho når ho kommer hjem! De neste ukene skal jeg sole meg, og grille huden masse. Skal gjøre alt jeg kan for å bli litt brun ihvertfall. Jeg har prøvd beta karoten, og det funka ikke i det heletatt. Ihvertfall ikke på min hud. NÅ ER JEG LEI.........


Oooo, happy picture!  heheheh................. no.

Er du brun, eller sliter du med det samme som meg?
Forresten så har jeg bestilt meg kjole fra nelly, og den kom i går så da viser jeg sikkert den etterpå.

Innkjøp, gave + dagens bilde

Hey! Hva skjer? Okej, i dag har jeg kjeda meg helt sykt. Jeg har blitt syk skjønner du! Har egentlig vært syk i tre dager nå, fordi det starta på søndag. Jeg har vondt i øret, tror det er øreverk, også er jeg kvalm. Hater å være syk! Og spesielt nå som det nærmer seg slutten på skolen, vil egentlig være der. Men som mamma sier; er man syk, så er man syk! Får håpe det går over snart.
Kjøpt meg korte gummistøvler jeg se.. Jeg liker dem fordi dem er litt mer fancy istedet for de store, pluss at jeg har hatt lyst på gummistøvler i kort modell en stund! Kosta jo bare 49 kroner også, så jeg ble ganske fornøyd.


Jeg har fått en gave av mamma også. Ho er jo så snill veitu! Egentlig er det noen dager sia jeg fikk den, men jeg bestemte meg for å vise den nå.


Litt stor t-skjorte fra hm. Man kan ha litt "nedpå" skuldrene også, og det liker jeg nå som det er sommer. Var billig den også, kosta 49 den også gitt!

Og tilslutt kommer dagens bilde:

Jeg ble inspirert via weheartit.com, og syns det var ganske søtt. Hva syns du?

New ring

Jeg er syyykt glad akkurat nå! Det er mulig skolene i hele Fredrikstad skal bli tatt ut til streik, og det skjer om ca. 30 minutter. Jeg håper streiken varer lenge, for jeg kjenner jeg vil ha ferie nå! Er ganske lei skole kan man si....

Istad laga jeg meg en ny ring. Jeg tok en gammel "ring" som jeg ikke brukte lenger, også limet jeg på en sånn firkanta dings som hang ned fra sånn pynt man egentlig skal ha i vinduet. Hoho, oppfinnsom vet du :)


Jeg ble ganske fornøyd, men hva syns du?

Og tilslutt tenkte jeg at jeg skulle ha med dagens bilde:

Solnedgangen <3

Gaver fra London!

I dag kom mommo (mormor) hjem fra England. Egentlig skulle ho kommet hjem i går, men ho klarte faktisk å komme for sent til innsjekking på flyet! Dumma. Haha. Men i dag kom ho seg heldigvis til Norge, og det var veldig koselig at ho hadde kjøpt en gave til alle barna i familien. Tusen takk :) 
To singletter. Det var sånn to for én tror jeg.. Dem var i samme pakning ihvertfall!
Fem par med sokker. 


To hipstere. Er egentlig ikke helt sikker på åssen man skriver det, men jeg håper du skjønner hva jeg mener. Det er ihvertfall undertøy! Jeg ble veldig glad for det jeg fikk, det er alltid kost med gaver!

Noe annet som jeg gjorde i går var å klippe min gamle bukse om til shorts. 


I like it!

Ellers i dag så er været veldig fint. Masse sol, og det liker jeg. Jeg har faktisk sola meg litt i dag også, men det syns ikke så veldig fordi jeg nesten aldri blir kjeeempe brun med en gang. Jeg er veldig lys i huden, men heldigvis ser jeg ikke ut som et lik. Tulla, jeg gjør det :( Heheh.


Hva syns du? Blogges!

Bilder - Bobler

Akkurat nå ser jeg på mgp, og jeg må si at det er utrolig mange rare sanger! Haha. Selv om det bare er blitt vist 9 sanger, så er Didrik (norge) min favoritt. Han synger helt sinnsykt bra, og det er amazing å høre på. Jeg fikk frysninger fra topp til tå, og det tror jeg resten av verden fikk også. Hoho :) Bobler har egentlig ingenting med det jeg skrev å gjøre, men her kommer ihvertfall bildene.


Og til slutt må jeg jo ha med et bilde av norge's kjekkas:


Hvem heier du på, og hva syns du om bildene over?

All Natural!

I dag våkna jeg opp klokka elleve, og hoppa rett i dusjen. Det er så deilig å dusje med en gang man har stått opp syns jeg! Føler at jeg våkner mye fortere av det, og jeg blir mye mer opplagt med en gang. Noe annet som er digg også er å pusse tenna i dusjen.. Det er skikkelig forfriskende. Hoho! Noen som har prøvd det før eller? Jaja, tilbake til poenget. Grunnen til at overskriften sier "All natural" er fordi jeg har tenkt til å vise deg et par bilder. Jeg bestemte meg for å ikke gjøre noe med håret etter at jeg hadde dusja, og derfor lot jeg det bare luft-tørke. Ettersom jeg har "fall" i håret så ble det seende ut sånn etter ei litta stund: 

Jeg pleier som regel å bli skikkelig missfornøyd hver gang jeg bestemmer meg for å "go natural" med håret, men i dag skal jeg innrømme at jeg ikke syns det ble helt forferdelig! Hva syns du?

Innkjøp og funn

Flickan  säger: "Hejsann alla kompisar" så har hon inga ;PpPppPp
Hehehe, morsom jeg se.....

For noen dager sia, så dro jeg ned på østfoldhallen og så litt rundt. 
Jeg fant meg egentlig ingenting, men sååå gikk jeg inn på hm, og der var det en nydelig ring jeg bare måtte ha!


Begge er fra hm, men det er den til venstre jeg mener, for den andre bare fant jeg i en eske på badet. 

Hva syns du om dem da? 

Blogges senere :)

Hva syns du om disse?

Jeg har kjempe lyst på en ny kjole, og på nelly.com fant jeg en jeg syns var drit fin! Den finnes i flere farger, så jeg trenger hjelp med og bestemme meg for hvilken farge jeg skal kjøpe meg. Hva syns du om disse? og hvilken farge ville du valgt?


Hvit eller rosa?

Check out my new bag!

Det trengte jeg virkelig! En splitter ny veske. Det er så kjekt nå som det nærmer seg sommer, og jeg syns det er så kult når folk har stilige klær kombinert med en veske. Enten om den har kort eller lang remse på seg, så er vesker generelt et must have! Eller hva syns du? Denne fikk jeg:

Den kan både ha lang eller kort remse, pluss at den har nagler og "riffler" i bunn. 
Btw: Er det noen som vet hva det i bunn heter? Jeg kaller det for riffler, men tydeligvis så er ikke det et ord en gang :(


Jeg lurer på om den er finere uten de "rifflene" se, så hvis jeg får mulighet så tror jeg kanskje at jeg klipper dem vekk etterhvert. Hva syns du om den? Syns du jeg skal klippe vekk "rifflene" eller la dem være der? Blogges :*

Dette fikk jeg i posten i dag!

Jeg fikk denne i posten i dag, og jeg ble skikkelig glad med en gang. Jeg hadde nemlig deltatt i en love-story konkurranse på nettby, og en dag så fikk jeg et brev om at min historie vant! Haha. Kjempe moro. Det jeg fikk som premie er:


Sånn så pakka ut når jeg fikk den.


Den lå inni


Og det var det jeg fikk! Jeg er ihvertfall kjempe fornøyd 

Men hva syns du? Bloggæs.

Pictures

Istad tok jeg noen få bilder med webcamera. Jeg har ikke fått meg noe speilrefleks ennå, men det kommer forhåpentligvis snart. Temaet på bildene er rødt, og det er fordi jeg har på meg rød t-skjorte og rød leppestift.


Hva syns du om bildene? Blogges.

Gamle minner

er det alltid kost å se tilbake på. Akkurat nå ser jeg på gamle bilder av meg og Sarah. Vi har tatt utrolig mange bilder igjennom den tia vi har vært venner, så det er litt moro å se hvordan vi har utvikla oss! Hoho.
Her kommer noen bilder:


Vi skulle jogge for første gang på kjempe lenge, og vi ble egentlig enige at vi skulle gjøre det hver torsdag, men ble det noe av? Nei. Haha. Slække? Jaaa.


Var i Oslo på peppes med håndballen.


Sarah var med meg til Sverige.


Hadde det sååå moro med det der. Vi skulle nemlig spørre folk om vi kunne ta på webcam på msn, også skulle vi ta det der forran annsiktet. Kule vi se.


Hadde vært i byen på konsert, også tok vi kødde bilder. Veldig morsomt dette også gitt!


Så på larvik-byåsen med håndballen. 


Jeg var med Sarah på hytta.


Gikk tur også tok vi bilder.


Måtte jo ta bilder sammen med en katt også da vettu. Den forfulgte oss en stund, men plutselig ble den borte og vi så den aldri igjen.


Sarah hadde det driiit moro og kasta mange puter og bamser over meg mens jeg sov. Jeg husker at jeg våkna opp og ho sa: "Har du ikke lagt merke til noe du eller?" Også så jeg meg rundt og sa nei. Haha.


Tok bilde i et vindu etter fotball turnering. Vi måtte gå fra østfoldhallen fordi vi ble kasta ut av en buss.


Tok bilder inne på fotoautomaten i østfoldhallen.


Jeg sminka broren til Sarah.


Tok bilder før vi skulle på skolen.


Tok bilder på doen på kinoen.

Alle bildene er over 1 år gamle, og det er så sinnsykt rart og tenke på. Jeg er utrolig glad i deg, Sarah. Vi har så mange bra minner sammen, og det er jeg veldig takknemmelig for!

Hva syns du om bildene? Liker du og se tilbake på gamle minner? Har du en bestevenn du setter utrolig stor pris på? Bloggeees.

Mine to favoritt artister!

Det er egentlig mange artister jeg liker kjempe godt, men disse to jentene liker jeg svært godt! De synger utrolig bra på hver sin måte, og er helt klart mine favoritter.


Pixie Lott og Kelly Clarkson.

Kelly Clarkson-Already gone:


Pixie Lott-Use somebody:


Disse to sangene er utrolig fine, og jeg liker dem kjempe godt. Hører konstant på dem heletia faktisk!

Hva syns du? Har du to favoritt artister også? Hvis ja, hvem da?

Check this out

Jeg har fått meg en ny ring. Eller, ny og ny, den er egentlig litt gammel og det er fordi jeg på en måte har "glemt" den litt.
Nå kjeder jeg meg og derfor tenkte jeg at jeg kunne vise den. 


Det er ikke sikkert du legger merke til det, men den midterste steinen er borte. Men for min del så gjør ikke det noe.Hva syns du om den da?

Hvem er finest?

Jeg titta litt rundt på nettet, og havnet på en side med mye utvalg på. Jeg fant tre skjørt som jeg syns var veldig fine, men nå lurer jeg på hva du syns om dem? Hvem av dem er finest? ♥Jeg minner om spørsmålsrunda mi, og hvis du vil stille meg spørsmål så trykker du HER.
Og tusen takk til alle som har stilt spørsmål! Gleder meg til å svare på dem.

Dagens opptur!

Jeg fikk en kommentar om at jeg var på "pluss-lista" på blogg.no. Egentlig så vet jeg ikke hva det vil si ved å være på en sånn liste, men moro er det ihvertfall!


På 9. plass ligger jeg og lurer. Hoho! Hvis det er noen som vet hva "pluss-lista" går ut på, så hadde det vært skikkelig snilt med en forklaring :-)

Jo! Før jeg avslutter med å skrive og publiserer innlegget så har jeg et spørsmål, og det er om jeg skal kjøre igang en spørsmålsrunde? Jeg har hatt veldig lyst til det en stund nå, og det er derfor jeg lurer på om det hadde vært en god idé? You decide..

Har du vært på blogg.no før? Eller, er du kanskje der?

EDIT: Jeg har forresten blitt vurdert av en skikkelig søt jente. Gå inn HER for å se hva hun skrev om bloggen min!

Jeg vil lese bloggen din

Akkurat nå så kjeder jeg meg skikkelig, og de to faste bloggene jeg alltid leser har jeg allerede lest igjennom. Og derfor lurer jeg på om du kan skrive inn blogg-adressen din i kommentarfeltet sånn at jeg får lest flere blogger. Kanskje din blogg er min neste favoritt?


Random picture og giga store poser under øya ♥♥

Jeg kjører stil!

Eller ikke. Haha. Jeg har bare kommet på en ny vri jeg syns er ganske kult.


Se bort i fra de ekle hendene mine, og fokuser på hva jeg har gjort! Det er ikke sikkert du legger merke til det, men jeg tok svart neglelakk på høyre-hånda, og blå neglelakk på venstre. Grunnen til det er fordi jeg ikke klarte å bestemme meg om hvilke av de fargene jeg skulle ta på meg. Haha. Smart!

Ringene er forresten nye. Den ene er fra lindex og den andre er fra h&m ♥ Me like!
Nå skal jeg bare slappe av, nyte livet, og lese igjennom norsk prosjektet mitt.

Hva syns du?

Jeg har testa

brune linser! Det var skikkelig uvandt fordi jeg begynte å se "mørkere" enn det jeg pleier. Jeg er ikke sikker på om du visste det fra før, for jeg kan ikke huske at jeg har fortalt det. Men jeg bruker både linser og briller fordi jeg har et veldig dårlig syn. Jeg tok bilde da jeg hadde på meg linser, bare skjekk hvordan resultatet ble:


Syns det var ganske kult, men det var jo veldig uvant - og jeg er glad for at jeg har grønn/blå/grå øyne egentlig. Hehe.

Hva syns du da? Og har du dårlig syn?♥

Noe av det beste jeg vet om

er å ta av meg sminka om kvelden! Etter at jeg har gjort det så føler jeg meg helt naturlig, og det er egentlig en deilig følelse. Det er selvfølgelig andre ting jeg liker også da, men å ta av meg sminka må være noe av det jeg liker best.
 

Denne anbefaler jeg også, egentlig. Den fjerner sminka utrolig fort, og det "svir" ikke etter at du er ferdig heller. Thumbs up!

Hva syns du om den? :-) Og hva er det beste du vet om?

Jeg har fått ny parfyme

Endelig. Det er en mamma aldri har brukt, fordi ho ikke syns lukta passa ho - så da ga ho den til meg istedet! Jeg er egentlig stor fan av versace - bright crystal parfymen, men den er tom :( så jeg trengte en ny parfyme uansett, og nå har jeg jo fått en som lukter skikkelig godt!


Denne er fra ESCADA og heter moon sparkle.

Og skjekk den fine flaska:

Digger den♥♥

Har du prøvd den før? Og hvem parfyme bruker du?

Jeg gleder meg helt sykt!

For noen uker siden fikk jeg vite at jeg og onkelen min skal synge inn en cd i studio!
Da ble jeg skikkelig glad fordi det er noe jeg har drømt om ganske lenge, og endelig skal det skje.
Det hele skal skje i vår, og jeg har valgt ut disse sangene å synge:

 
 
Forresten så har jeg matte tentamen i morgen, og jeg gruer meg som søren! Hadde kanskje hjulpet hvis du
hadde ønsket meg lykke til. Hihi. Har du sunget i studio før?

JEG TRENGER HJELP FRA DEG!!!!

Jeg lurte på om du kunne hjelpe meg med en ting. På bloggen min så vil jeg gjerne se igjennom gamle innlegg osv, men når jeg f.eks trykker på arkivet mitt så kommer ikke "hele" innlegget opp, og hvis jeg skal se "hele" innlegget så må jeg trykke på det. Det jeg lurer på er hvordan jeg får til at gamle innlegg syns uten at jeg må trykke på dem for å kunne se dem. Skjønner du hva jeg mener? 
Er det sånn at jeg trenger en spesiel html-kode? Isåfall, hvor kan jeg søke for å finne den? Og hvor skal jeg legge den inn i stilsettet mitt? HÅPER AT DU KAN HJELPE MEG!


bloglovin

Hva er kjærlighet?

Vet du hva kjærligheten består av, og hvordan man finner ut at man virkelig er forelska?
Hvis ja: Kan du fortelle meg det? Hvis nei: Du er ikke alene.

Jeg har aldri vært ordentlig forelska før. Tror jeg ihvertfall da. Haha. Jeg har liksom merka
at jeg har likt noen skikkelig godt osv, og det var fordi da den personen var i nærheten av meg ble jeg
skikkelig varm inni meg, og jeg tenkte på den personen konstant. Men det betyr jo ikke at jeg var
forelska i den personen for det? Og er det den samme følelsen man har når man er forelska?Hvordan følelse tror du man har når man er forelska?
Og om du er forelska:
klarer du å beskrive den følelsen?

Edit: TUUSEN TAKK TIL DERE SOM HAR FULGT MEG!
Setter utrolig stor pris på det. Bare fortsett og
følge meg også, det er bare koselig og utrolig moro :-) Trykk på den rosa knappen under. Hihi!

bloglovin 

Hadde vært koselig av deg

For ikke så lenge siden skrev jeg et innlegg og lurte på hvor mange som leste bloggen min,
og da fikk jeg en del kommentarer om at det var noen som faktisk gjorde det - og da ble jeg skikkelig glad!
Nå har jeg endelig fått skaffa meg bloglovin' og jeg har allerede fått 3 followers! Tusen takk :-)


Men om du følger med på bloggen min, hadde det vært skikkelig koselig av deg og følge meg på bloglovin også.
Hvis du ser på den lille rosa knappen under beskrivelsen står det "3 followers via bloglovin" og det er den du må trykke på for å kunne følge meg. Noe som er litt minus er at du må ha blogg for å kunne følge, men om du har blogg
og ikke har bloglovin tar det max 5 min og registrere seg!Jeg har forresten klart å skaffe meg jobb også! Jeg begynner å jobbe på narvesen allerede til fredag :-)
Gleder og gruer meg kjempe mye! Endelig kan jeg tjene mine egne penger uten å være avhengig av mamma. Hihi!

Er du snill og følger bloggen min? Har du en jobb?

Ligner jeg virkelig?

Jeg har fått høre at jeg ligner litt på Mischa Barton, hun som spilte Marissa i serien "The OC".
Jeg syns ikke vi ligner i det heletatt, men jeg vil vite hva du syns om det for det!


Syns du vi ligner? :-)

Hvilket er du?

I dag har jeg vært på volleyball turnering, og det gikk egentlig helt greit. Jeg syns selve laget gjorde
en god jobb, men det var litt dårlig til tider. Vi endte opp på en 6. plass, men det gikk bedre
for guttene på samme alderstrinn - de kom på 3. plass og tok bronsje :-)

Nå sitter jeg og spiser is, mens jeg snart skal sette i gang og øve til norsk tentamen som jeg har i morgen.
Ønsk meg lykke til?

Men nok små prating. Det jeg egentlig lurer på er hva ditt stjernetegn er?


Jeg har bursdag midt på sommeren og er kreps :-)

Hva skal du resten av dagen?

Jeg kom med på

skolelaget i volleyball! Jeg ble sinnsykt glad for det, og det er fordi jeg syns det er skikkelig moro.
Har egentlig aldri sett på volleyball som noe morsomt, men der tok jeg rimelig feil.

Til mandagen skal vi på turnering med skolen. Jeg ser skikkelig frem til det, og håper vi vinner masse!

//Google.no

Hva syns du om volleyball? Og har du skolelag i volleyball på skolen din?

Photoshoot!

For ikke så lenge siden sov jeg hos Sarah. I løpet av den kvelden hadde vi en liten photoshoot
hvor vi tok bilder av hverandre. Nedenfor ser du noen bilder som Sarah tok av meg:
Hvem av dem syns du er finest?

Husk å stemme på finalistene i blogg VS blogg konkuransen under dette innlegget!

Jeg har blitt tegna!

Først vil jeg beklage for at jeg er en elendig blogger for tiden. Jeg skal prøve å skjerpe meg!
Siden det er en stund siden jeg blogga sist, håper jeg ikke at det er noen som har glemt
meg for det
. Jeg tenkte ihvertfall at jeg kunne lage et innlegg om at jeg har blitt tegna.
Camilla har vært kjempe snill og tegna meg, og jeg ble skikkelig fornøyd med resultatet.
Bare se selv:


Tusen takk Det var veldig snilt!

Hva syns du? Har du glemt bloggen min?

Valentines day!

Hvis jeg sier valentines day, hva tenker du da?
Jeg tenker på en vanlig dag. Jeg syns valentines day er koselig, men det er ikke
så spesielt egentlig. I år er det på en søndag (-.-) Og søndager er drit kjedelige!
Det er rett og slett ingenting å gjøre på søndager, bortsett fra å kjøpe is på
bensinstasjonen eller dra på kino, men det kan vi gjøre andre dager også. 
I år tror jeg det blir en veldig kjedelig valentines day hvis ikke det skjer et mirakel.

Se så søte mikke mus og minie mus er på valentines day! Hoho.
Hva tenker du når jeg sier valentines day?

Hvem er du?

Jeg som blogger vil gjerne vite hvem du er! Er det noen som leser bloggen min, og har jeg noen faste lesere?
Det er noe jeg lurer veldig på. Hvis du leser bloggen min, eller bare er innom den - skriv det ned så
jeg er klar over det. Og gjerne legg igjen linken til bloggen din så jeg har noe å lese :-)


Digitalt kamera mitt er fucka, så da blir det desverre et enda mer fucka webcamra bilde.
Noen som annbefaler et bra kamera til en god pris, så gjerne si ifra! Hihi.

Hvem heier du på?

Jeg ser på mgp finalen nå, og det er mange gode artister der.
A1 startet jo det hele med en skikkelig søt sang som jeg liker veldig godt!
Jeg tror A1 er min favoritt til nå.


Hvem heier du på? :-)

Lille vakre Snøhvit

Jeg er ikke helt sikker på om jeg har fortalt det før så jeg forteller det nå.
I sommer ferien fikk jeg et lite dyr i huset mitt. En søt liten dverghamster!
Hun er en jente og heter Snøhvit, og det var jeg som fant på navnet.
Grunnen til at jeg valgte akkurat det navnet var fordi jeg syns det passa med
tanke på at pelsen hennes er hvit, og litt lysegrå.
Bare se på det vakre bilde under:


Er hun ikke søt? Har du også et husdyr? :-)
Det er forresten Sarah som tok bilde, mens jeg holdte hun. Fødte photograf!

Gi meg et forslag?

Jeg har lagt ut to sang videoer siden jeg startet og blogge, og nå tenkte jeg at jeg kunne legge ut
en video nå snart igjen. Jeg er ikke helt sikker på hvem sang jeg vil synge, så derfor vil jeg
at du skal skrive ned noen sanger du syns er fine. Og deretter kan jeg plukke ut en av dem og synge den.
Jeg har fått så herlig respons og det er noe som jeg har blitt skikkelig glad for!
Hvis du har lyst til å høre meg synge mer, så er det bare til å skrive ned sanger.
Hva syns du om det? Vil du høre meg synge mer?

Nydelige frisyrer!

Jeg ble hjemme fra skolen i dag og. Våknet opp med de samme smertene! Blir så suuur.
Derfor tok jeg meg den friheten å se litt rundt etter ball-frisyrer på internett. Jeg har jo
skrevet det før, men kan skrive det igjen. Skolen min har snart ball, og nå er det bare
13 dager til! Gleder meg sinnsykt. Jeg kom over noen bilder med et par nydelige
frisyrer jeg ble helt forelska i:

Image and video hosting by TinyPic
Som du sikkert ser så vil jeg ha håret oppsatt. Jeg syns alle var kjempe fine, men
jeg falt mest for nr. 4. Det som er problemet er at jeg må lage den frisyren selv, og jeg ekke verdens
beste frisør for å si det sånn! Haha. Jeg høre din mening også. Hvem syns du er finest?
Og hvis du har noen andre frisyrer og annbefale, gjerne gi meg et tips. Tar imot alt jeg kan få! :-)

Litt små sexy, syns jeg!

Jeg pleier kun å ha på en stor t-skjorte og undertøy når jeg skal sove. Og i går
så jeg litt rundt om kring på internett (igjen) haha. Fått skikkelig dilla på det!
Der fant jeg disse bildene av noen søte nattkjoler:


Bilde er litt lite, men jeg fikk det ikke større!
Hvis jeg måtte velge en av de tre på bilde, ville jeg valgt 1 eller 3. Den i midten var
ikke fullt så fin som de andre, syns jeg.
 Hva syns du om slike nattkjoler? Hvem ville du valgt av de på bilde?

What do you think?

Sommeren er på vei, selvom været kanskje ikke anntyder det!
Her om dagen mens jeg titta etter kjole, titta jeg også etter bikini.
Jeg fant denne, og likte den veldig godt, selvom den er ganske enkel:


Haha, ja. Du tenkte sikkert "litt redigert bilde eller?" på det nederste. Eller kanskje ikke?
Her er ihvertfall forklaringa: Jeg fant en bikini truse som jeg likte. Den var i svart også, men
den "modell-dama" hadde ikke på seg den svarte. Derfor gjorde jeg den om fra blå til svart :-)

Hva syns du da?

I need your help!

Hva syns du om denne kjolen? På skolen min er det ball om 19 dager hvis jeg
husker riktig, og i de siste dagene har jeg søkt på internett for å finne en kjole.
Her om dagen fant jeg denne, og jeg likte både fargen og kjolen veldig godt.
Jeg har bestilt den, men vil jeg høre hva du syns også. Svar helt ærlig.

Jeg har blitt en skikkelig blondine!

Og med skikkelig mener jeg skikkelig!
Ok da, det er kanskje ikke så ille som det høres ut, men håret mitt fikk en litt annen farge enn
jeg hadde planlagt. Jeg skulle nemlig stripe bort etterveksten min, men det funka litt dårlig.
Først ble det litt gult, men tilslutt kom jeg på at jeg hadde en lilla shampoo som
fjerner gul fargen i håret, og gjør det blondt og tok den i håret.
Når det var tid for å ta ut shampooen var det helt hvitt. Haha.
Heldigvis har det blitt litt bedre, fordi jeg har dusja og skrubba håret med vanlig shampoo. Så
det ser ikke så ille ut som det gjorde.


Har du noen gang opplevd det samme som meg? Hva syns du om fargen?

We heart it, you heart it and I heart it!

Jeg elsker de bildene som er på den siden. Alle er kjempe fine og når jeg ser på
bildene blir jeg skikkelig innspirert.
Jeg pleier aldri å være inne på den nettsiden, ihvertfall ikke ha noen av de
bildene som er der på bloggen. Men i dag skjedde det, og noen av bildene havnet her
på bloggen min. Haha. Du kan jo bare se på de bildene jeg fant
fram istad, de er skikkelig fine:


Pleier du å bruke bildene av weheartit.com på bloggen?

You just made my day!

Herregud, jeg er skikkelig glad nå.
Jeg har nemlig blitt valgt ut som finalist i en blogg VS blogg konkuranse!
Det jeg trenger fra deg nå er stemmer. Så hvis du vær så snill kunne stemt på bloggen min så
må du trykke >HER<. Da hadde jeg blitt skikkelig glad! Hihi.


Har du tenkt til å stemme? Og hvem stemte du på?

Changes!

Jeg og familien dro en tur til torvbyen istad fordi vi skulle se etter en gave til søskenbarna mine.
Dem er tvillinger og har bursdag i marra.
Det er egentlig ganske lenge siden jeg har sett dem så jeg gleder meg veldig!
Heldigvis fikk jeg litt tid til å handle jeg også, så jeg fikk kjøpt meg en topp, joggebukse,
svart olabukse og en dvd som heter I ♥ Kitty. Noen som har sett den eller?

Men som overskriften avslører så har det oppstått forandringer.
Jeg skrev jo i det forje innlegget at jeg skulle til Emilie på jentekveld, men så fant jeg ut at
mamma ikke kunne hente meg, og da hadde jeg ikke kommet meg hjem.
Det var jo litt kjipt, for jeg hadde gleda meg veldig! Men heldigvis ble vi enige om at vi heller skulle
ta det igjen en annen dag.

ringte Sarah meg, og planene ble forandra, igjen! Nå sitter jeg i en varm hettegenser, joggebukse og ullsøks mens jeg koser meg hos sarah. Så det ble visst en hyggelig kveld alikavell gitt.

upload pictures
Nå skriker filmen etter oss, så hejdå!

Skal du noe spesielt i morgen?
hits