Hverdag

Oreomilkshake - himmelsk godt!

Halla. Nå sitter jeg og Sarah og drikker oreomilkshake, og jeg tenkte jeg skulle være så snill og dele oppskrifta med dere! Ikke at den er så veldig avansert, for alt du trenger er egentlig bare melk, vaniljeis og oreokjeks.

Resten sier seg egentlig selv, men jeg pleier og ta det "lag for lag", for da syns jeg det blir blanda best. Haha, weird.


Oreo i bunnen.


Så følger is og melka på.

Resultatet blir da dette, og det smaker seriøst drit godt! Himmelsk, haha.


Har du smart oreomilkshake før? Hva syns du?

Jeg vet, jeg vet -sykt spennende innlegg. Njet! Haha, blogges dææ :):)
Forresten: Husk og stem på meg HER . Hadde vært veldig hyggelig!

Nytt skjerf

Ok, jeg løy! Det gammelt. Sykt gammelt! Fikk det for 4 år sia, men siden jeg fant det istad så tenkte jeg skulle vise det. 
Syns det er litt kult egentlig, og bryr meg ikke sånn sykt om hva som er "in" eller "ut" -så kommer nok til å bruke det.


Hodeskallesommerfugler ftw :) Hva syns du?

Herlig morgen!

Må nesten le litt av meg selv. Jeg sier jeg skal bli bedre på å blogge, men nå har det jammen i meg nesten gått én måned siden det forige innlegget. Haha. Kan vel skylde på at kameraet mitt har vært fucka i en stund nå, men i går ble det fiksa så regner med at det blir flere innlegg fremover! Nå sitter jeg fortsatt i sofaen og ser på tv, pluss at jeg spiser pepperkaker og amerikansk muffins :) Jummi.

Også har jeg verdens søteste pus liggende ved siden av meg! 

Hihi. Hva syns du om bildene? :)

COUNTDOWN!

Hej babes! Har ikke fått blogga noe særlig i helga, og det er fordi jeg ikke har vært hjemme. Men som jeg sa tidligere, så skal jeg få meg en kattepus, så derfor tenkte jeg at jeg kunne vise den nu! Jeg gleder meg som søren, og han er så vakkeeer :D 


Seeee a! Det første mamma sa når vi besøkte han var: Åå, jeg tror jeg er forelska! Haha. 
Han skal forresten hete Simba! Gjett hvem som fant på navnet.. Heheh.


Som du ser så er han helt hvit, med svart hale og to prikker på rumpestumpen. 
Og her har vi mammaen hans. Minna meg skikkelig om Sarah sin katt!


Han er en ordentlig kose-gutt, og det liker jeg. Er bedre å ha en katt som faktisk vil bli bæret og kosa med, enn en som omtrent klorer deg bare du er borte i den. 


Å så glade vettu! Haha.


Jeg er ikke helt sikker på når vi får han helt ennå, men tror det blir til neste helg. Altså helga som kommer! Can't wait. Gleder meg sykt. Og én ting som faktisk er litt rart er at vi har to hvite dyr nå. Snøhvit >Trykk< og Simba. Aner ikke hvorfor, men er jo litt morsomt. Har du noe dyr? Isåfall hvilket dyr da, og hva syns du om Simba? :D

Telttur i råde

Heei! Vet du hva jeg gjorde i natt eller? ..Telta for første gang i sommer. Jeg, Susann og Mari telta i hagen til Mari, og jeg har ikke ledd så mye og hatt det så gøy på lenge. Smiler bare jeg tenker på det vettu, haha. Vi grilla, jeg farga og stripa ettervekst. Må si jeg kosa meg skikkelig. Må gjenta seg! Her er bildene.


Mmmm, grillspyd! 


Meg - Mari - Susann.


Haha!

Har du telta i år? Blogges :)

OPPSUMMERING AV DE SISTE DAGENE!

Hei hei! Sorry, dårlig blogging i det siste... Jeg vet! Men har ikke hatt noe å blogge om, så derfor tar jeg heller en liten oppsummering av de siste dagene. Skal jeg være helt ærlig, så har jeg ikke gjort så veldig mye. Jeg har bare slappa av, og vært med venner og så videre

Jeg har vært på avslutning med jobben, og da dro vi på peppes pizza. Vi var seks stykk rundt ett bord.


Jeg spiste en utrolig god dessert. Oreo dream in my heart! Anbefales. 

Jeg har sovet hos Emilie, og det har vært veldig koselig. 


Det har regnet.....


Meen, det har vært sol også!


Emilie har sovet hos meg.

Da gikk vi en tur for å møte en venn av oss, Niclas, men først så fant jeg helium-ballonger på elixia og var skikkelig happy. Hoho!
Sånn! Har gjort flere ting også, men det er ikke alt jeg har fått tatt bilde av. 
Hva syns du om bildene, og har du gjort noe spesielt den siste tia?

Dagen i dag, så langt

I dag bestemte familien seg for å finne på noe sammen, og da dro vi på en bondegård som var forslaget til lille søstra mi. 
Det var helt greit der selv om vi ikke var der så lenge. Skal jeg var completely honest så var det litt kjedelig fordi det ikke var så mange dyr og se, men det var heldigvis noen så det var ikke så ille. Dyra som var der var blandt annet: Hester, sauer, kaniner, griser, høner og haner. Jeg tok ikke bilde av alle for det var noen områder hvor vi ikke fikk lov til å gå inn å hilse. Hva har du gjort så langt i dag?

Pakke i posten, Endelig!

Jeg har ikke nevnt det her på bloggen, men for ikke så lenge sia så bestilte mamma speilrefleks til meg! Det er en bursdags gave, men mamma var snill og bestilte det litt tidligere. Tusen takk! I dag har den kommet, og akkurat nå er jeg driiiit glad!! ENDELIG :D:D Kameraet jeg har fått heter NIKON D3000, og til nå er jeg veldig fornøyd. Så nå kan dere bare glede dere, for nå blir det antagelig mye mer blogging fremover. Det er jo så mye enklere å blogge når man har et bra kamera med god kvalitet, syns jeg. Og det er sikkert mye bedre å lese innlegg når det er bra bilder med i dem. Hva syns du? Har du et speilrefleks også?

Gratulerer med dagen, alle sammen.

Endelig er det 17. mai!!!! Har ikke tid til å blogge så mye, for jeg må egentlig gå snart. Så jeg ville bare si hei.
Jeg skal gå i tog i dag jeg se. Hoho. Håper dere får en kjempe fin dag. Happy 17. mai :D:DBlogges!

It reminds me of summer

Jeg har fått meg ny parfyme fra YSL! Den lukter skikkelig godt, og minner meg om sommeren. Btw, jeg merker at jeg begynner å få sommer-feeling nu. Den nærmer seeeg, endelig! Har lengta etter sol og litt varmere tempratur lenge nå. Flere som ser fram til sommer, bading, båtturer osv? Det gjør ihvertfall jeg. 

I dag sto jeg opp ca elleve, spiste, ordna meg og dro på fotball kamp for å se på søskenbarnet mitt spille. Dem tapte da, så det var litt nedtur, men det var gøy å se på for det. Var bra folk der og, så jeg hadde det ihvertfall kost!
Planene for resten av dagen er litt usikre, men det kan hende jeg skal på kino med Sarah og kaaanskje sove hos ho. Hvis foreldra våres er i "få lov-humør" i dag :) Haha.
Jeg vet ikke hvor mye den kosta, og det er fordi det var en gave fra mamma. Thank uuu!
Hva skal du i dag da?

Hva syns du om denne?

Jeg har vært og titta litt etter billige ringer på nettet, og da jeg havna inn på asos.com så jeg en skikkelig fin/kul ring til bare 60 kroner (tror jeg). Det var noe rundt den prisen ihvertfall. Jeg har kjempe lyst til å bestille meg den, men jeg vil ikke gjøre det før jeg har hørt hva din mening er også. Hva syns du om denne ringen?Nå sitter jeg og spiser melkesjokolade med kvik lunsj og havsalt. Mmmm!
Hva er planene dine for i dag? Kos deg resten av helga, så blåggæs vi senere :):)

Jeg er overlykkelig!!

Hallo! Long time no see. I dag har alt egentlig vært ganske bra så langt. Været er strålende, helga er endelig her, og jeg har hatt prøve eksamen som faktisk gikk skikkelig bra! Jeg fikk nemlig en 6'er. Helt vanvittig kult. Må jo selvfølgelig skryte litt av meg selv. Heheh. Ellers i dag så har jeg ingen store planer. Tror jeg bare skal slappe av og nyte sola.
Hva skal du i dag?

Åh, forresten; her er dagens outfit.


Ring - hm/ Singlett - cubus/ Genser - hm/ Bukse - hm/ Øredobber - bikbok.


Hva syns du?

Og én ting til før jeg glemmer det; Jeg skal få prøvd å svare på resten av spørsmålsrunda snart. Er så treg på det! + at jeg har hatt mye å gjøre. Blogges!

Ring meg når'u skal på stranda!

Jeg har nemlig kjøpt meg en ny ring i dag, og jeg eeelsker den. Jeg ble egentlig kjempe inspirert av camillasov, for det var nemlig ho som hadde kjøpt den samme ringen først. Og så lenge den var så fin, klarte jeg ikke dy meg. Hoho.
De to som vinner konkuransen i forje innlegg blir Lussa.blogg.no og Mmartem.wordpress.com. Grunnen til det er fordi jeg spurte søstra mi om to tall imellom 1 og 24, og da sa hun 23 og 8. Så gratulerer til dem!


Den er fra hm og kosta 49,-

Jeg vil også si at jeg ikke kommer til å blogge så mye på en stund, og det er fordi jeg sitter utrolig mye på pcen og fordi jeg sliter med vondt i hodet og pcen gjør ikke det noe bedre. + at jeg har mye skole arbeid. Dritt altså! Jeg håper at du forstår det! Skolen er viktigst og jeg setter den fremfor bloggen, sorry. Bloggeees om ikke så lenge. Forhåpentligvis!

Forresten: Jeg har meldt meg på x-factor! 
Hva syns du om ringen?

Se min kjoleee

I dag våkna jeg opp klokka ett, og ble driiiit sur med en gang. Kasta bort halve dagen på søvn! Det likær jeg ikke se. Hater det, rett og slett, men så lenge det fortsatt er ferie så gjør det vell ikke så mye. Noe som faktisk var litt opptur når jeg våkna var at mamma slang en kjole/tunika på senga mi og sa: "Se hva jeg har kjøpt til deg!". Ho er så snill.


Blomster mønster! Kosta 99,- på hm. Billig.


Det er sånn "stretch" ved brystet.


Hva syns du?


Om du har lyst til å følge bloggen min på bloglovin' hadde jeg blitt skikkelig glad. Det eneste som er synd er at jeg ikke vet hvem som følger meg egentlig, og jeg har fått 15 followers! Happyface. Hvis du følger meg, gidder du å skrive det i kommentarfeltet da? Er spent skjønner du. Trykk på ikonet under om du har lyst til å følge meg da ♥ Hvis du ikke har bloglovin' tar det max 2 min å registrere seg.

bloglovin

Skjekk hva jeg har fått

Det første som møtte meg da jeg kom hjem var påske egget mitt! Endelig. Kan faktisk ikke huske sist gang jeg lengta etter godis. Hoho. Påske egget var utrolig stort og helt fult med masse deilig godis. Jeg er litt godisvrak jaaa.


Skjekk hvor stort det er da. Nå har jeg godteri i mange uker fremover. Eller, kanskje bare et par dager! Haha.


Tna! Døde da jeg så bildet. Se hvem som har sneket seg opp i påske egget mitt.Har du fått påske egget ditt ennå? Er ditt også stort?

Photoshoot

av dyret i huset mitt. Det er ikke så mange bilder, men jeg syns ihvertfall dem Sarah og jeg tok av ho ble ganske fine!
I dag skal jeg øve på innspillingen til cd med onkelen min, og han kommer og henter meg om 10 min så jeg må være ganske rask. Jeg tror jeg svarer på spørsmålsrunda i kveld eller i morra. Spørs når jeg får best tid. Ha en kjempe fin dag videre!Hva syns du om bildene? Hva skal du i dag?

Se hva jeg har fått..

.. is! MASSE is fra jobben. Jeg jobber på narvesen skjønner du, og i dag kom diplom med masse poser med is til oss.


Disse to var blandt annet med i posene.


Jeg elsker is! Det er noe av det beste jeg vet om.


Er du også glad i is eller?

Jeg koste meg under earth hour!

Både i fjor og i år har jeg feiret earth hour sammen med venninda mi, Sarah. Det vi gjorde på earth hour i år var skikkelig koselig. Alle lysene i huset hennes var slått av, og det var stearinslys nesten over alt! Vi satt og snakka i møket, spiste godteri og tok et par bilder. Jeg syns earth hour er er skikkelig bra! Synd det bare er én gang i året..


Slik så det ut i verden på earth hour. Sykt bra! Hvis du vil se flere bilder av forskjellige byggninger rundt om i verden burde du skjekke DENNE sia. Utrolig mange flotte bilder der.

Nå har jeg nettopp tatt  på meg grønn/blå neglelakk, og skal til å se på film.
I dag er det søndag og det betyr chille dag! Slapper alltid av på søndager.

Hva gjorde du på earth hour? Har du sett 2012?

Dette er livet

Akkurat nå sitter jeg og Iselin og gjør Norsk prosjekt. Jeg er egentlig ferdig, men holder på å "fin pusse" det nå.
Jeg er egentlig skikkelig lei skolen for tia! Flere som er det?


Som du ser så har jeg prosjekt om Fredrikstad dialekta og Nynorsk. Happyface :(


Her finner du oss - innpakka i dyne! Dette er livet. Haha.


Tilslutt et bilde av meg, og min gode venn Dyna!

Hva skal du i dag da? Er du like lei skolen som det jeg er? ♥

bloglovin

Pakke i posten!!

Jeg har blitt sponset av dentaworks. Jeg fikk tannblekning, og det er noe jeg har ønska meg lenge! Jeg har vært skikkelig missfornøyd med tenna mine en god stund, og jeg setter utrolig stor pris på at de kunne hjelpe meg :-D


Det var denne jeg fikk! Og skjekk jeg er glad. Haha.
Dette er en "gom" som følger med i pakka, og det er den man skal ta tannbleknings gelén i.

To sprøyter med 10ml følger også med! Disse kan oppbevares i kjøleskap, og da varer de opp til 1 år.

Etterhvert kommer det videoblogg om hvordan jeg bruker det, og ikke minst før -og etter bilder. Så bare følg med videre! Gleder meg til å se resultatet ♥♥ Og tuuuusen takk, dentaworks. Du får kjøpt produktet >HER

Har du blitt sponset før? Og itilfelle ja - hva da?
Ha en god helg videre!!

Kose-kveld

er alltid koselig. Spesielt med noen du er glad i!
Akkurat nå sitter jeg hos Sarah og vi spiser nudler og ser på premiere av farmen.


♥ YUM YUM ♥


Webcam er fun! Næt

Hva gjør du nå? Liker du YUM YUM?

Straight from school!

Hei alle søte bloggere, og positive mennesker der ute i verden.
Jeg er sulten!
Sitter på skolen sammen med Iselin akkurat nå.
Vi er i en RLE time, og jeg spiser rundstykker mens hun tygger på Dent.


Iste med fersken, camex lipbalm, fine rundstykker, Dent (sour) uten sukker. Jummi :-)


Hva gjør du akkurat nå? Fortell meeg..

Bilder fra helga!

Jeg har vært i bursdag denne helga, den var både kos og kjempe hyggelig.
Her er bildene:


Øverste rad fra venstre: Katrine, Elise, Meg, Henriette og Sarah. Haha.


Samme jentene som på forje bilde + søte vibecke daa.


Det hadde jeg på meg.

Har du gjort noe spennende i helga?

Dagens sang!

Denne sangen våknet jeg opp til i dag.
Har hørt på den 100 ganger allerede, og er fortsatt ikke lei.
Etter min mening er den utrolig kul. Tror jeg har blitt litt dilla!

Lady GaGa ft. Beyonce - Telephone. Hva syns du? :-)

Pictures of my day

Jeg ble hjemme fra skolen i dag. Våkna opp med skikkelig mage smerter og hadde bare lyst til
å synke ned i senga og forbli der. Mamma var litt tvilende på om jeg var "syk nok" til å bli
hjemme fra skolen, men lot meg være hjemme fordi jeg ikke følte meg bra.
Som overskriften avslører har jeg tatt bilder i dag. Det er for lite å finne på når man er syk, så
derfor bestemte jeg meg for å ta et par bilder. Ikke noe spennende, og det er lys som er temaet.


Hva syns du om dem?

Nå sitter jeg og ser på "den syvende himmel" og drikker te. Prøver å tenke
på noe annet enn de dumme mage smertene. Hva skal du i dag?


Løv it!

En ny og god variant!

I går kom mamma hjem med en ny stimorol tyggis. Selvfølgelig hadde hun kjøpt den til meg,
for jeg er så utrolig glad i tyggis. Det er nesten helt sykt! ha tyggis hver dag. Hadde aldri trodd
at jeg skulle bli så glad i det, men det har blitt til noe av det beste jeg vet om!

gif maker
På bildene ser du tyggisen jeg fikk. Den er utrolig god! Skikkelig frisk smak.
Den heter "Stimorol fusion - Tropical Pineapple". Løp og kjøp.
Har du smakt den før? Og er du også "avhengig" av noe?

Ha en fortsatt fin dag :-)

For første gang i år!

Jeg har blitt syk! Akkurat nå går det litt bedre enn det gjorde for noen timer siden,
men jeg er fortsatt i en dårlig form.
På morningen i dag våkna jeg opp med skikkelig magesmerter skjønner du, følte meg ikke bra
i det heletatt. Og det er derfor jeg er borte fra skolen i dag.


Er du syk i dag også? Og Hva skal du i dag?
Jeg skal nok bare slappe av og øve på engelske sterke verb.. Har prøve i morgen, kjipt!

Min dag i dag

Jeg har hatt en skikkelig bra dag i dag.
Først sto jeg opp, tok meg en brødskive også trena jeg faktisk! wow.
Jeg har nemlig slutta på håndball, så det er en god stund siden jeg trena sist. Og det
var skikkelig digg å trene, ihvertfall  å starte dagen med det.

Nå sitter jeg og koser meg med tab x-tra og den nyeste utgaven av ellos katalogen. Nettsiden finner du >HER<.
Får håpe jeg finner meg noe smachy. Jeg føler at klesskapet mitt trenger en oppdatering snart.

Image and video hosting by TinyPic
Hva har du gjort i dag?

Bobler av glede!

Ikke jeg, men sjokoladen min. Jeg spiser stratos nå skjønner du. NAM!
Beste sjokoladen jeg vet om! Har smakt på så mange rare sjokolader som
har vært skikkelig kvalme, men nå har jeg endelig funnet "the one". Og stratos er navnet på'n!


Hva heter din ynglings sjokolade?

My day

Jeg sov jo hos Sarah fra i går til i dag, og istad fant vi plutselig ut at vi skulle gå ut og ta bilder.
Først satt vi inne på hver vår pc og kjeda oss, og derfor gikk vi heller en tur ut og aka.
Vi fikk heldigvis til å ta noen bilder(noe som vi skjeldent får til, egentlig) og her er noen av dem:


Her sitter vi på akebrettet og er på vei til å kjøre ned en humplete, lang og glatt bakke.


In action! Hahah.


Skikkelig nice!Det var en utrolig kos dag, og det som faktisk var litt positivt var at det ikke var så fryktelig
kaldt ute, så vi trengte ikke å ha på oss tjue lag med klær. Haha.

Nå sitter jeg inne i varmen og koser meg med tv og muffins! Jeg trenger ikke legge meg så tidlig
i dag heller, og det er fordi jeg skal til tannlegen i morgen så jeg kan sove helt til 9! DIGG.

Liker du å være ute i snøen?

Planene for i dag

I dag skal jeg bare kose meg! Jeg skal på jentekveld til Emilie skjønner du, og det gleder jeg meg til.
Egentlig har jeg lovet meg selv og ikke spise så mye godteri eller drikke så mye brus, men det er jo lørdag
og da må man vell få lov til å kose seg :-) Hehe.

Jeg er egentlig ikke helt sikker på hva planene våre er, men jeg leste på bloggen til Emilie istad og der
sto det at vi skal se på film(er), så det blir sikkert kjempe hyggelig!


Trutemunn + peace = fjortiss! omgomgomg.

Hva er planene dine for i dag?
hits