Innkjøp

Dagens innkjøp

Hallo. I dag har jeg og Mathilde vært i byen og shoppa litt. Elsker at jeg får stipend, men føler jeg må ta litt vare på det sånn at det ikke fyker vekk med en gang! Er så lett og sløse altfor mye penger når man brått har en del å bruke.. Jaja, anyways! Det her er det jeg fikk kjøpt meg i dag.

Parfyma til Mariah Carey. Den kostet 225 og lukter amazing. Skulle ønske du kunne kjent lukta igjennom pcen, haha.


Sånn ser den ut.


Strikka genser til 199 på hm. Sykt deilig og ha på, pluss at det ikke er sånn ull som klør!


Foundation fra lindex. 155 kroner.

Så hva syns du? Har du stipend, og hva har du gjort i dag? Blogges :)

innkjøp

Hej!! Først og fremst vil jeg si at jeg sender utrolig mange tanker til de pårørende som var så uheldig og miste fire personer i ulykken som skjedde i Oslo.Dette er utrolig trist, og dagen i dag har vært ganske tung. Grunnen til det er fordi den begynte med at jeg og mange mange andre dro på minnestund på min gamle ungdomsskole. Den ene personen gikk på samme trinn som meg i fjor, og den andre hadde nettopp begynt på ungdomsskolen. Selvom vi ikke var så godt kjent så syns jeg dette er fryktelig trist, og jeg håper dere har det bra der dere er nå! 

Som overskriften avslører så var jeg og shoppa litt i går. Jeg fant meg ikke så utrolig mye, men her er ihvertfall det jeg fant.


Ring fra glitter. 50 kr!


Skjorte fra hm. 199 kr!

Hva syns du? Blogges.

Nye ting

Hej. Som jeg sa istad så ble jeg hjemme fra skolen, men når mamma kom hjem fra "riksmøte" med jobben skulle ho ut for å bytte den nye mobilen min og da bestemte jeg meg for å bli med. Har sittet på ræva i hele dag, så trengte egentlig å komme meg ut litt. Først dro vi på elkjøp megastore for å sende mobilen inn på service :(:( Uff, må ha en fucka mobil i 2/3 uker nå. Nokia med polytones og uten farger, yesyes. Anyways, etter elkjøp tok vi oss en tur på østfoldhallen hvor jeg fant meg litt av hvert. 

T-skjorte til 40 kr fra hm. 

Detaljene på den ene lomma.

To bukser fra veromoda. 

230 kroner tilsammen.

Uglering fra glitter til 50 kroner.

Mascara fra hm til 70 kroner.

Jeg ble ganske fornøyd! Hva syns du? :)

INNKJØP!

Heeej! Først og fremst vil jeg gratulere verdens beste mamma med dagen. Endelig 20 for tredje gang, heheh :) Ellers i dag så har dagen gått utrolig fort. Mamma fikk kaffe og gave på senga, og ho var så snill og kjørte meg på skolen. Etter skolen dro jeg og Emilie til byen for å handle, og her er det jeg fant meg:


To par sko fra hm. Graffiti neglelakk, og vanlig svart neglelakk fra lindex.


For å få graffiti negler, så må man ta et lag med vanlig neglelakk og et lag med den andre. Den graffiti neglelakken er på en måte en "base" som "deler seg opp" etter man har påført det. Syns det var litt småkult jeg!

Ny lommebok fra citybag eller noe. Hukser ikke helt hva butikken heter brått..


Genser fra hm. 

Skal ærlig innrømme at jeg ikke er så fryktelig fornøyd med bildene, men la gå.. Skylder på at jeg er forkjøla! Haha. Blogges :)

Innkjøp

Heeey :) Syns det er deilig og tenke på at det er fredag i dag, og at det endelig er helg. Har vært noen sykt stressa dager på skolen nå, og nå skal jeg slækken mæx! Haha. Sarah skal sove hos meg i mårra også, så det blir sikkert koselig. Vet ikke hva vi skal gjøre ennå da, men det finner vi ut vettu! Tenkte jeg skulle vise fram innkjøpa mine. Det er et par ting jeg kjøpte for litt sia, men som jeg har glemt å vise så derfor kommer det nu istedet.


Stor veske fra lindex.


T-skjorte fra lindex.


Liten veske fra lindex.


T-skjorte fra lindex.

Hahah, legg merke til at alt er fra lindex. Pleier som regel aldri å finne noe der egentlig, men nå som det var salg så ble det ihvertfall noe. Hva syns du? 

Ha en strålende helg :D Og forresten så trekker jeg vinneren av konkuransen imårra! Stay tuned. 
Bloggæs!

I love my new dress

Heisann! Som det stråler i dag. Elsker at det har vært så fint vær i det siste, men synd at det ikke er så lenge til at skolen begynner igjen! Uff, gruer meg samtidig som jeg gleder meg litt. Skal bli deilig og starte på nytt med ny skole, nye mennesker osv, men gruer meg til å få vite hvilken klasse jeg kommer i med hvem personer. Håper jeg kommer med noen jeg kjenner! Hoho. Uansett - for en stund sia bestilte jeg meg kjole på nelly.com, og jeg tenkte jeg skulle vise den nå.
Den kosta 199, og jeg vet at den er litt lang. Men likte den fordet jeg :) Hva syns du?

Dagens innkjøp

I dag skal Sarah sove hos meg, men før jeg skulle møte ho så handla jeg litt. Skal jeg være ærlig så er det ikke en dritt igjen av salget. Ihvertfall ikke etter min klessmak, pluss at hvis jeg finner noe så er det bare aaaltfor store eller for små klær. Litt kjipt, men jeg fant meg noe fordet da. 

3 små neglelakker, striper til håret, smykke og brune øyenskygger. Alt fra hm!

T-skjorte fra hm og svart bukse med nagler på siden fra cubus.

Grå bukse fra cubus.


Sånn. Nå skal vi kose oss med godis og bruuuus. Herregud, har faktisk holdt meg unna brus i en hel uke nå, så dette skal jeg nyte. Haha! Hva syns du om innkjøpet mitt?

Blogges :)

Pakke i posten - Nye ting

Heisann :) Herregud, i dag skjedde det noe creepy! Grunnen til det er fordi jeg bestilte meg to gensere for en stund sia, og i natt drømte jeg om at jeg fikk de i posten. Gjett hva som skjedde? Jeg våkna opp at mamma slang inn de to genserne på senga mi. Haha! Jeg ble ganske fornøyd med den ene, men den andre må jeg bytte for den var litt trang rundt skuldrene også var den litt kort. 
Den genseren her ble jeg fornøyd med! Likte fargen og trykket veldig godt, så derfor har jeg tenkt til å bytte den under til en som er lik den her. Bare i en annen farge da selvfølgelig!


Alt i alt betalte jeg 250 ,- for begge genserne, og det syns jeg er ganske rimelig. 
Hva syns du? Liker du sånne gensere du også? 

Snakkes da!

Innkjøp!

Hey! Først av alt vil jeg bare si at jeg er utrolig skuffa over den sommeren vi har hatt i år! For å være helt ærlig så har det egentlig bare vært en tråkig høst. Jeg har faktisk ikke bada i år en gang! Eller, jeg har duppa litt, men ser ikke på det som bading. Og jeg har heller ikke sommerfeeling ennå, og nå er ferien nesten over. Haha, herregud! I dag har jeg vært i byen med min bestevenninde Sarah og shoppa. Jeg fant meg en kjempe deilig genser. Det er sånn rollin' stone tunge på den, og jeg må si jeg er ganske glad for at jeg fant den. 


Kjøpte den på hm til 199,-


Hva syns du? Liker du det merket? 
Snakkes :)

Dagens lille shoppingstur

Heeei! Lenge sia sist.. Når jeg tenker meg om så er det aaaaltfor lenge sia! Må bli flinkere til å oppdatere her på bloggen. I det siste så har jeg egentlig bare vært med venner og familie, slappa av og levd livet. Ikke noe spesielt, så det er vell egentlig derfor jeg ikke har blogga på en stund. Syns ikke det er vits å blogge når det ikke er noe interessant å blogge om. Hvis jeg skulle blogga hadde det nok blitt jævlig kjedelige innlegg med innhold som: Hej! I dag har jeg vært med venner, og det var utrolig kost. + et par bilder og et spørsmål som f.eks: Hva har du gjort i dag? Spør du meg så er ikke det så veldig innholdsrikt. Anyways, her er det jeg kjøpte i dag:


Det var 70% på vesker. Den er fra lindex. 

Ellers i dag har jeg bare slappa av sammen med familien. Har vært ganske sliten og i dårlig humør føler jeg. Aner ikke hvorfor.. Men sånn her ser jeg ihvertfall ut akkurat nå: 


Ha en fin kveld videre. Blogges :)

INNKJØP FOR I DAG!

Hej :) Nå var det på tide å blogge syns jeg! Har vært ganske slapp på det området i det siste, så sorry for at jeg ikke har oppdatert så mye. Den siste tia har vært ganske stressende føler jeg.. Har hatt mye å gjøre selv om jeg egentlig har hatt tid til det meste, heheh. Jeg har vært mye sammen med venner og familie, og da har jeg rett og slett ikke tenkt på blogg i det heletatt. Det er jo endelig ferie vettu! Digg. Jeg har fått handla noe da, og her er det jeg kjøpte i dag:
Sinnsykt bra rettetang fra BaByliss. Den kosta egentlig 699, men jeg betalte bare 100 fordi jeg bytta min gamle (sugne) rettetang. Jeg anbefaler den jeg har kjøpt nå! Det er den beste rettetanga jeg noengang har hatt, og 'rettinga' holder seg hele dagen, og det liker jeg veeeeldig godt. 
Kjøpte meg nye gladiator sandaler. Dem kosta 249 på økonomi sko!


Ny ring fra et loppemarked. Kosta 10 kr. 

Hva syns du? Enig om at det er deilig med ferie?

New things + skolebilde

Hej! I dag har jeg fått karakterkortet fra skolen, og jeg skal ærlig innrømme at jeg ble ganske glad. Jeg trodde jeg skulle få dårligere enn jeg fikk, og jeg trodde jeg skulle gå ned i snitt, men jeg gikk heller opp! Hoho. Jeg liker ikke å skryte, men for de som lurer så fikk jeg 4,6. Etter skolen dro jeg ned på østfold hallen for å sjekke ut salg og sånt, og jeg fant meg en del. Jeg ble 1800 kr rikere om tirsdagen jeg se, hohoh.


Hvit neglelakk fra hm/39,50 kr. Sløyfespenne fra bikbok/10 kr.


Liten veske fra lindex/49,50 kr.


Striper fra hm/59,50 kr.
T-skjorte fra bikbok/49,50 kr.


Smykke fra lindex/25 kr.


Sykt deilig fleeze jakke fra cubus til 49,50 kr. Elsker den allerede!!


Skolebilde for vår/sommer 2010! Kommer til å savne den gjenger der as. 

Hva syns du? :)

Innkjøp!

I dag er været helt strålende. Elsker sola, og ikke minst streiken. Jeg har ikke vært på skolen på tre dager, og jeg håper på masse mer fri. Hihi! Fra onsdag til torsdag sov jeg hos Sarah, og da var vi mye i torvbyen og handla litt av hvert. Jeg fant meg ikke så mye, men for min del så gjorde ikke det noe. 
Jeg har ønska meg sånne sandaler helt sia sommer 09, men har aldri funnet noen jeg har likt.. Disse er fra hm, og kosta 99,-


Svart enkel kjole med lommer.


Den er fra hm den også!


Resten av dagen skal jeg bare ligge og slikke sol. Må jo nyte været så lenge det varer! Jeg har fått litt farge da, men jeg sier ikke akkurat nei til mer.. Men det blir vell ikke bare det eneste jeg skal gjøre, håper jeg.. Hvis ting går etter planen så tror jeg at jeg tar meg en liten tur til Sarah etterpå. Får se da vettu! Hva syns du, og hva skal du i dag?

Dagens innkjøp

Siden jeg kom opp i fuckings matte skriftlig eksamen kjøpte jeg dette for å trøste meg selv. Jeg som hater matte :( ARGHdfeguhg5ssalo!!! Det var jo selvfølgelig typisk at det jeg minst ville komme opp i skulle være det jeg kom opp i.... Morosamt veitu! Men samma det. Her er ihvertfall det jeg kjøpte: 


I det siste så har jeg blitt ganske dilla på sløyfer/blomster til håret. Denne søte sløyfa er fra glitter, og den kosta hele 30 kr! 
Hva skal jeg si? Diggern fullstendig. Det er ikke bare blazeren som er bra, prisen også! 199 kr.


Pakke med ringer fra hm. 50 kr.


Må skryte litt av været i dag da, for det har virkelig vært j*vlig varmt. Tror jeg har svettet av meg 3 kilo. Haha, overdrevent


Denne søte glass-bjørnen fikk jeg av mamma. I love you too. Hoho. Det var egentlig Sarah sin idé av og ta bilde
sånn, men jeg var ei litta slemming da vettu. Heldigvis tåler ho det..... I think :):)

Hva syns du da? 

Dagens innkjøp

Hallo!! I dag dro jeg til østfoldhallen rett etter skolen, og skulle egentlig se etter en skinnjakke. Jeg så etter det i flere butikker, men enten så var den for liten eller for stor eller for stygg. Haha. Typisk my luck. Finner aldri noe når jeg virkelig skal ha noe, men heldigvis endte opp med denne søte jakka isteden. Hva syns du? 
Den ser veldig blå ut, men den er egentlig svart. 
Blogges!

Mitt innkjøp

Heisann! I dag har jeg egentlig gjort ganske mye. Sarah kom til meg i tolv tia, også dro vi videre til torvbyen. Der var vi i noen timer og shoppa. Jeg fant meg ikke så utrolig mye nå heller, men som jeg skrev tidligere er det bedre enn ingenting. Hoho. Etter at vi hadde shoppa litt gikk vi for å møte en venninde av oss, og så dro vi hjem til ho og hadde det kjempe koselig! Endelig en dag hvor jeg faktisk gjør noe istedet for å sitte inne på pc. Haha.


Kjempe søt t-skjorte fra hm. Digga den! Billig var den og.
Ring fra kappahl.

Hva har du gjort i dag? Hva syns du om tinga?

Mine siste innkjøp

I dag har jeg og familien vært på sparkjøp og svinesund. Jeg fant meg ikke så utrolig mye, men noe er bedre enn ingenting. Uansett så elsker å shoppe, og det er noe jeg aldri kommer til å bli lei av tror jeg! Det blir bare crappy webcam bilder, og det er fordi kamera mitt er ødelagt, men heldigvis holder jeg på med å spare til speilrefleks (:D)


Super tilbud der, og de to skoene kosta 98 kr. Billig er bra!

Pluss at lillesøstra mi var så snill og kjøpte gave til meg:

Lipgloss og badesalt! Tusen takk ♥

Hva syns du? Liker du og shoppe?

Dagens innkjøp!

Skolen i dag har vært skikkelig chill, og det har egentlig dagen vært også.
Etter skolen dro jeg og Sarah ned til østfoldhallen for å shoppe litt, og jeg fant meg dette:


Rosa hettegenser fra cubus. Love it!


Image and video hosting by TinyPic
Sommerfugl ring, grønn neglelakk og striper - alt fra h&m.

Alt i alt ble jeg egentlig ganske fornøyd med innkjøpa. Jeg har kjøpt en svart bh også, men orka ikke ta bilde av den. Haha. Hva syns du om innkjøpa da?♥

Dagens innkjøp

I dag har jeg og mamma vært i Sverige og handla litt. Den meste av tiden gikk til handling av mat og "nyttige" ting, men vi fikk jo shoppa litt andre ting også da. Det jeg fant meg var:


RINGER! elsker det. Alle er fra h&m.


Svarte vanlige sko fra h&m.


Og selvfølgelig godteri ♥♥

Hva skal du resten av dagen?
BTW: Sorry for at jeg legger ut crappy webcam bilder, men kameraet mitt er fucked og jeg får ikke skaffa meg noe akkurat nå. Men snart blire speilrefleks! Gleder meg :-D

Dagens innkjøp ble:

I dag har jeg og mamma vært i torvbyen og handla sammen. I begynnelsen var det ikke planlagt
at vi skulle kjøpe noe fordi vi bare skulle 'titte', men det endte opp med at vi kjøpte noe alikavell. Hihi!
Det var ikke akkurat noe jeg misslikte, og jeg ble veldig fornøyd! Hva syns du?


Grå cardigan fra gina tricot.


To for én på bikbok.


Blå/grå genser fra gina tricot


To for 59,- på hennes og mauritz.


Grå og svart neglelakk fra cubus.


Runde øredobber med div. perler på fra bikbok.


Svarte øredobber fra bikbok.


Lusespenner og strikker fra bikbok.


Ring fra kapphAl og hengende perle øredobber fra cubus.

Dagens planer er ingen spesielle. Sarah skal sove hos meg resten av helga bare, og jeg tror
vi skal finne på noe med en venninde av oss i kveld. Blir sikkert koselig :-) Hva skal du i dag?

Dagens innkjøp!

Jeg har vært i østfoldhallen med venninda mi, Iselin i dag.
Dette fant jeg meg:


Svart vest med detaljer fra HM.


Grå rifflete t-skjorte også fra HM.


Hva syns du? :-)

Se hva jeg har kjøpt!


Denne søte toppen fra hennes og mauritz eller HM som jeg pleier å si!
Jeg er kjempe fornøyd med den og utrolig glad for at jeg endelig fant en sånn type topp.
Egentlig har jeg sett etter en sånn topp med "riffler"(vet ikke hva det heter?) lenge,
men har aldri funnet en. Hver gang jeg har handla har jeg bare funnet rare topper som enten
ikke har passa eller som har vært altfor dyre. Men endelig fant jeg en! Haha, merker jeg virker skikkelig
happy i det innlegget her, men det er jeg jo og.
 

Hva syns du da? Liker du slike topper også?

Mine innkjøp for de siste dagene


Jeg elsker å handle! Særlig nå som det er så mye salg rundt om kring.
Det jeg ble spesielt glad for at jeg fant var olabuksa og t-skjorta for det var noe jeg virkelig trengte.
Hva syns du?

hits