Inspo

Topshop!

De har så utrolig mye utvalg. Jeg havna inne på hjemmesia dems istad, og der ble jeg sittende lenge. Jeg er jo veldig glad i ringer, og det var et par ringer der jeg fikk skikkelig lyst på. Men problemet mitt er at jeg ikke vet hva de koster. Fordi det står £14.00 osv, og jeg ekke så flink på omregninger. Hehe. Det var ikke bare ringer jeg fant da. Jeg fant blandt annet en fin jakke og et par søte topper også. Topshop! ♥♥
Den jakka ville jeg egentlig ha i svart, men den var jo ganske fin i grå også syns jeg. Er det noen som vet hva £26.00 er? Jeg prøvde å skjekke istad, men jeg tror ikke jeg gjorde riktig.. Men uansett, hva syns du om tinga? Hvem av ringene syns du var finest?

Pictures

Plutselig fikk jeg et kick, og begynte å ta noen bilder. Bildene er redigert i et program jeg virkelig annbefaler, og det heter photoscape! Det er så mye utvalg, og det er utrolig morsomt å redigere bilder. Spesielt med et program som faktisk fungerer bra. Du kan få lasta det ned gratis via google eller downloads.com. Hva syns du om bildene?♥

Stjel stilen!

I de fleste blader. Sånn som f.eks TOPP, MAG, Julia, Cosmopolitan og lignende er det bilder av hvordan man kan kopiere stilen til enkelte kjendiser. Denne gangen har jeg funnet et bilde av hvordan du kan kle deg akkurat som Rihanna. Kult eller hva?

Jeg syns alt var ganske likt egentlig, og jeg likte antrekket også. Go rihanna ♥ Jeg digger ho.
Hva syns du om antrekket hennes? Og syns du kopieringa ligna?

EDIT:
Det hadde vært koselig om du fulgte bloggen min på bloglovin. Trykk ->HER<-

Todays dream outfit!

I dag skal jeg i bursdag til Silje! Jeg er ikke heeelt sikker på hva jeg skal ha på meg
ennå, så derfor tok jeg meg en tur innom polyvore for å skjekke om det var noen
klær som kunne innspirere meg. Og hadde jeg rett? JA! Det er ikke akkurat
et bursdags outfit det jeg lagde, men jeg syns det var kult for det, så her kommer bilde:


Kanskje man kunne brukt det til bursdag alikevell? Hva syns du? :-) 

Jeg er med i en konkuranse om å få en helt egen blogg-sang! Gå inn på denne linken: http://martintk.blogg.no/1264624290_du_kan_vinne_en_sang_.html og du kan bli med du også!
hits