mars 2010

Hvor heit ekke han?

Jeg dør! Han er en av de heiteste guttene jeg noen gang har sett. Chace Crawford heter han, og han er skuespiller fra gossip girl. Jeg har aldri sett eller fulgt med på den serien så jeg har egentlig ikke vært klar over at han har vært så pen før. Hahaha. Må egentlig le litt av meg nå, men han er jo fin da. Det skal han ha.Er du enig med meg, eller?

Mitt innkjøp

Heisann! I dag har jeg egentlig gjort ganske mye. Sarah kom til meg i tolv tia, også dro vi videre til torvbyen. Der var vi i noen timer og shoppa. Jeg fant meg ikke så utrolig mye nå heller, men som jeg skrev tidligere er det bedre enn ingenting. Hoho. Etter at vi hadde shoppa litt gikk vi for å møte en venninde av oss, og så dro vi hjem til ho og hadde det kjempe koselig! Endelig en dag hvor jeg faktisk gjør noe istedet for å sitte inne på pc. Haha.


Kjempe søt t-skjorte fra hm. Digga den! Billig var den og.
Ring fra kappahl.

Hva har du gjort i dag? Hva syns du om tinga?

Dagens anbefaling!

Denne deodoranten er jeg skikkelig fornøyd med. Mamma kjøpte den for første gang i Sverige for 19 kr, og når jeg oppdaga at den faktisk funka og at den lukta kjempe godt, måtte jeg kjøpe en selv. Jeg har kjøpt den i Sverige, men jeg vet at dem har den på hm også.


LdB - Vitalizing. 24h silk heter den.Har du prøvd den før - hva syns du om den?
Skal jeg fortsette med slike anbefalinger?
 

Se hva jeg har fått..

.. is! MASSE is fra jobben. Jeg jobber på narvesen skjønner du, og i dag kom diplom med masse poser med is til oss.


Disse to var blandt annet med i posene.


Jeg elsker is! Det er noe av det beste jeg vet om.


Er du også glad i is eller?

Hvem er finest?

Jeg titta litt rundt på nettet, og havnet på en side med mye utvalg på. Jeg fant tre skjørt som jeg syns var veldig fine, men nå lurer jeg på hva du syns om dem? Hvem av dem er finest? ♥Jeg minner om spørsmålsrunda mi, og hvis du vil stille meg spørsmål så trykker du HER.
Og tusen takk til alle som har stilt spørsmål! Gleder meg til å svare på dem.

Spørsmålsrunde!

Jeg skrev jo tidligere at jeg hadde lyst til å kjøre i gang med en spørsmålsrunde, og nå er tia inne. Det er bare til å spørre om så mye du lurer på, og jeg skal prøve å svare på alt som kommer inn. Hvis det i det heletatt kommer inn noe da. Haha. Jeg tror jeg kommer til å svare på videoblogg, men jeg ekke helt sikker ennå. Spørs om jeg får noen etterspørsler om det.


Kanskje dette er noe du ville stilt meg?
Ikke vet jeg, men det er bare til å stille meg masse spørsmål :)

Min outfit i dag

I dag skal jeg bare passe søstra mi, men hvis planene går i boks skal Sarah overnatte hos meg også. Har egentlig ingen spesielle planer i dag, skal bare slappe av og kose meg. Jeg har nettopp dusja så håret er fortsatt vått og utørka, men her er ihvertfall outfiten for dagen:
Singlett - cubus/ Cardigan - hm/ Ring - lindex.


Pink lips! Lipglossen er fra hm.

Hva skal du i dag? Hva syns du?

Dagens opptur!

Jeg fikk en kommentar om at jeg var på "pluss-lista" på blogg.no. Egentlig så vet jeg ikke hva det vil si ved å være på en sånn liste, men moro er det ihvertfall!


På 9. plass ligger jeg og lurer. Hoho! Hvis det er noen som vet hva "pluss-lista" går ut på, så hadde det vært skikkelig snilt med en forklaring :-)

Jo! Før jeg avslutter med å skrive og publiserer innlegget så har jeg et spørsmål, og det er om jeg skal kjøre igang en spørsmålsrunde? Jeg har hatt veldig lyst til det en stund nå, og det er derfor jeg lurer på om det hadde vært en god idé? You decide..

Har du vært på blogg.no før? Eller, er du kanskje der?

EDIT: Jeg har forresten blitt vurdert av en skikkelig søt jente. Gå inn HER for å se hva hun skrev om bloggen min!

Klarer du noe av dette?


Lage lepper med tunga og underleppa?


Sjele med det ene øyet?


Ta opp det ene øyenbrynet?


Sjele med begge øya?


Lage rar munn? Haha. Ekke helt sikker på hva jeg skal kalle det.


Spyr av bildet egentlig. Det ser ut som jeg skal kaste opp eller noe, Haha. Men klarer du å lage en strek midt på tunga?


Krympe det ene øyet?


Lage mellomrom mellom fingrene?


Legge fingrene over hverandre?

Image and video hosting by TinyPic
Bevege på neseborene?


Spise is?

Klarer du noe av dette? Jeg tipper på at alle klarer å spise is. Eller tar jeg feil? Tror egentlig ikke det, men hvem vet. Stakkars den personen ihvertfall, Heheh.

Pictures

Plutselig fikk jeg et kick, og begynte å ta noen bilder. Bildene er redigert i et program jeg virkelig annbefaler, og det heter photoscape! Det er så mye utvalg, og det er utrolig morsomt å redigere bilder. Spesielt med et program som faktisk fungerer bra. Du kan få lasta det ned gratis via google eller downloads.com. Hva syns du om bildene?♥

Mine siste innkjøp

I dag har jeg og familien vært på sparkjøp og svinesund. Jeg fant meg ikke så utrolig mye, men noe er bedre enn ingenting. Uansett så elsker å shoppe, og det er noe jeg aldri kommer til å bli lei av tror jeg! Det blir bare crappy webcam bilder, og det er fordi kamera mitt er ødelagt, men heldigvis holder jeg på med å spare til speilrefleks (:D)


Super tilbud der, og de to skoene kosta 98 kr. Billig er bra!

Pluss at lillesøstra mi var så snill og kjøpte gave til meg:

Lipgloss og badesalt! Tusen takk ♥

Hva syns du? Liker du og shoppe?

Jeg vil lese bloggen din

Akkurat nå så kjeder jeg meg skikkelig, og de to faste bloggene jeg alltid leser har jeg allerede lest igjennom. Og derfor lurer jeg på om du kan skrive inn blogg-adressen din i kommentarfeltet sånn at jeg får lest flere blogger. Kanskje din blogg er min neste favoritt?


Random picture og giga store poser under øya ♥♥

Jeg koste meg under earth hour!

Både i fjor og i år har jeg feiret earth hour sammen med venninda mi, Sarah. Det vi gjorde på earth hour i år var skikkelig koselig. Alle lysene i huset hennes var slått av, og det var stearinslys nesten over alt! Vi satt og snakka i møket, spiste godteri og tok et par bilder. Jeg syns earth hour er er skikkelig bra! Synd det bare er én gang i året..


Slik så det ut i verden på earth hour. Sykt bra! Hvis du vil se flere bilder av forskjellige byggninger rundt om i verden burde du skjekke DENNE sia. Utrolig mange flotte bilder der.

Nå har jeg nettopp tatt  på meg grønn/blå neglelakk, og skal til å se på film.
I dag er det søndag og det betyr chille dag! Slapper alltid av på søndager.

Hva gjorde du på earth hour? Har du sett 2012?

Videoblogg - Jeg synger

igjen! Denne gangen synger jeg "Use somebody", og jeg er egentlig litt forkjøla så jeg skjønner ikke hvorfor jeg publiserer den. Haha. Får håpe du ikke syns det høres så ille ut da, hvis du i det heletatt gidder å høre.

Fuck you bilde er mest p.g.a frustrasjon! Jeg laga egentlig en anneledes video som var "kulere", men hele programmet mitt klikka og videoen sletta seg. Da ble jeg sur. Heheh.

Husk eath hour!! Jeg skal delta i år noe jeg gjorde i fjor også. Syns det er bra at det er én dag hvor alle gjør det samme, og ikke minst gjør noe for klimaet. Delta du også! Det er ganske koselig å sitte i mørket med maaaasse stearinslys sammen med en venn/kjæreste/bestevenn and so on ♥

Hva syns du om videoen? Skal du delta på earth hour?  

Dagens outfit!

Endelig er det ferie! Har gleda meg sykt til ferien. Har du også? Etter skolen i dag dro skolelaget i håndball på elias for å spise pizza. Det var kost! Nå er jeg hos Sarah, og akkurat nå så kjeder vi oss litt.


Ja, det er klærna jeg kjøpte meg i går. Ble rett og slett forelska i hettegenseren! Elsker fargen.


Haha. Litt rart bilde egentlig!


Hva syns du?

Dagens innkjøp!

Skolen i dag har vært skikkelig chill, og det har egentlig dagen vært også.
Etter skolen dro jeg og Sarah ned til østfoldhallen for å shoppe litt, og jeg fant meg dette:


Rosa hettegenser fra cubus. Love it!


Image and video hosting by TinyPic
Sommerfugl ring, grønn neglelakk og striper - alt fra h&m.

Alt i alt ble jeg egentlig ganske fornøyd med innkjøpa. Jeg har kjøpt en svart bh også, men orka ikke ta bilde av den. Haha. Hva syns du om innkjøpa da?♥

Vinneren av "finn én feil"

ble Julie! Grunnen til det er fordi jeg spurte lille søstra mi om et tall fra 1 til 36, og da sa hun 7.
Først og fremst vil jeg si takk til alle som meldte seg på. Jeg syns dette var litt moro egentlig. Hva syns du om "finn én feil?" Skal jeg fortsette å ha en slik konkuranse annenhver uke?

http://lullie.blogg.no/ 

Innhold: Julie er en 12 år gammel jente som blogger om alt. Det er ihvertfall noe hun har skrevet på beskrivelsen sin. Det jeg har lagt mest merke til er at hun blogger ganske ofte, og flere ganger om dagen.

Bilder: Hun har med bilder i hver eneste innlegg, og det er noe jeg syns er viktig i en blogg. De fleste av bildene hennes er gode med bra kvalitet, men det er også noen som er "skurrete", og det er mest pga bevegelser osv.

Tekst: Jeg syns Julie skriver greit. Hun har ikke altfor mye tekst med i innleggene sine, og heller ikke altfor lite.
Noe jeg syns er veldig bra er at man ikke har "msn-tegn" i innleggene sine for da kan det ofte bli veldig rotete å lese, men det har ikke Julie. Bra!

Design: Det er ryddig og fint! Hun har kjempe fin header, og hun har også kategorier hvor du kan velge mellom ulike ting man kan trykke på. Eks: "Om Lullie" osv.

Min mening: Jeg syns bloggen hennes er bra. Noe som trekker opp er at hun blogger ofte og har med bilder i hvert innlegg. Thumbs up! Karakteren jeg gir hun er 4+.

Forresten så er det en søt jente med navn Iselin som la igjen kommentar nr. 1000 for litt siden. Ta en titt innom bloggen hennes HER!

Jeg kjører stil!

Eller ikke. Haha. Jeg har bare kommet på en ny vri jeg syns er ganske kult.


Se bort i fra de ekle hendene mine, og fokuser på hva jeg har gjort! Det er ikke sikkert du legger merke til det, men jeg tok svart neglelakk på høyre-hånda, og blå neglelakk på venstre. Grunnen til det er fordi jeg ikke klarte å bestemme meg om hvilke av de fargene jeg skulle ta på meg. Haha. Smart!

Ringene er forresten nye. Den ene er fra lindex og den andre er fra h&m ♥ Me like!
Nå skal jeg bare slappe av, nyte livet, og lese igjennom norsk prosjektet mitt.

Hva syns du?

Jeg har testa

brune linser! Det var skikkelig uvandt fordi jeg begynte å se "mørkere" enn det jeg pleier. Jeg er ikke sikker på om du visste det fra før, for jeg kan ikke huske at jeg har fortalt det. Men jeg bruker både linser og briller fordi jeg har et veldig dårlig syn. Jeg tok bilde da jeg hadde på meg linser, bare skjekk hvordan resultatet ble:


Syns det var ganske kult, men det var jo veldig uvant - og jeg er glad for at jeg har grønn/blå/grå øyne egentlig. Hehe.

Hva syns du da? Og har du dårlig syn?♥

Noe av det beste jeg vet om

er å ta av meg sminka om kvelden! Etter at jeg har gjort det så føler jeg meg helt naturlig, og det er egentlig en deilig følelse. Det er selvfølgelig andre ting jeg liker også da, men å ta av meg sminka må være noe av det jeg liker best.
 

Denne anbefaler jeg også, egentlig. Den fjerner sminka utrolig fort, og det "svir" ikke etter at du er ferdig heller. Thumbs up!

Hva syns du om den? :-) Og hva er det beste du vet om?

Finn én feil!

Poenget med overskriften er at du skal prøve å finne én feil på bilde under. Om du finner feilen skriver du hva du tror eller vet hva feilen er i kommentar feltet. Grunnen til det er at hvis det er en som gjetter riktig så skal jeg prøve å vurdere personens blogg, eller linke bloggen i ett av mine innlegg. Jeg tenkte og gjøre noe anneledes som jeg aldri har sett andre bloggere har gjort før, så jeg håper at dette blir moro :-) Hvis det er flere som gjetter riktig, så trekker jeg bare en tilfeldig person.


Forresten; Hva syns du om det nye blogg-designet mitt? Og lykke til!


bloglovin

Hot or not?


Jeg har fått skikkelig dilla på ringer, og det har jeg vært i en god stund nå. Jeg syns det er rå tøft! Syns det er utrolig kult å ha ringer som tilbehør til diverse antrekk osv. Digger det, rett og slett!

Hva syns du om ringer? Hot or not?

bloglovin

Dette er livet

Akkurat nå sitter jeg og Iselin og gjør Norsk prosjekt. Jeg er egentlig ferdig, men holder på å "fin pusse" det nå.
Jeg er egentlig skikkelig lei skolen for tia! Flere som er det?


Som du ser så har jeg prosjekt om Fredrikstad dialekta og Nynorsk. Happyface :(


Her finner du oss - innpakka i dyne! Dette er livet. Haha.


Tilslutt et bilde av meg, og min gode venn Dyna!

Hva skal du i dag da? Er du like lei skolen som det jeg er? ♥

bloglovin

Skal jeg bruke denne?

Jeg har fått så mange fine headere! Og jeg blir så usikker over hvem jeg vil bruke.. Jeg har fått en ny header tilsendt nå, og det er http://fixmeta.blogg.no som har laga den. Han er en utrolig dyktig gutt som lager headere, og jeg må si at jeg er skikkelig fornøyd med den jeg har fått nå. Så tusen takk!

Hva syns du om den?

Videoblogg - Tannblekning!


Jeg vet at videoen er litt lang, men jeg håper at du gidder å se hele sånn at du vet hvordan man tar tannblekning hvis du skal ta det en gang. Som du sikkert legger merke til så sier jeg skikkelig mye feil, haha. Sånn gåre når han ikke har laget videoblogg før. Skal prøve å bli flinkere til det.

Hva syns du?

Hvem syns du er finest?

Jeg er eeeevig takknemmelig for alle headerene jeg har fått på mail! Kjempe koselig av alle sammen.
Det jeg nå har tenkt er at du kan skrive en kommentar om hvem av de du syns er finest.

Denne er laget av Thea.


Denne er laget av Sofie. Bloggen hennes er: http://www.ofie.blogg.no/.


Denne er laget av Emilie. Bloggen hennes er: http://www.emisky.blogg.no/.


Denne er også laget av Emilie.


Mens denne har jeg faktisk laget selv, men jeg har fått god hjelp fra http://www.charlette.blogg.no/. Det er nemlig hun som har klippet ut bildene av meg, men det er jeg som har laget de to "strekene" på siden, og skriften.

Og en gang til - TUSEN TAKK ♥

Hvem syns du er finest?

bloglovin

Hvem er din favoritt?

Image and video hosting by TinyPic
Bergene melk eller kvikk lunsj? Jeg syns begge er skikkelig gode, men jeg må innrømme at jeg liker kvikk lunsjen best! Elsker den, rett og slett ♥ Forresten: Husk "header-konkuransen" under i forrige innlegg. Er ordentlig lei den jeg har nå, og en ny header hadde passa meg bræ nu.

Hvem liker du best?

bloglovin

Hvis det er noen som gidder?

Nå begynner jeg å bli skikkelig lei av headeren min. Har hatt den i en god stund nå, så jeg vil bytte den ut.
Spørsmålet er om det er noen som gidder og lage en header til meg? Jeg er ikke noe flink selv, men skulle ønske jeg var det. Jeg legger ut noen bilder under, som du eventuelt kan velge mellom:
Poenget med det er at hvis du har lyst til å lage en header til meg skal du sende den på mail til: isabellenl94@gmail.com. Og hvis det kommer inn noen headere, så legger jeg dem inn på bloggen slik at du kan stemme på den du syns er finest ♥ Håper det er noen som gidder! 

bloglovin

Jeg har fått ny parfyme

Endelig. Det er en mamma aldri har brukt, fordi ho ikke syns lukta passa ho - så da ga ho den til meg istedet! Jeg er egentlig stor fan av versace - bright crystal parfymen, men den er tom :( så jeg trengte en ny parfyme uansett, og nå har jeg jo fått en som lukter skikkelig godt!


Denne er fra ESCADA og heter moon sparkle.

Og skjekk den fine flaska:

Digger den♥♥

Har du prøvd den før? Og hvem parfyme bruker du?

Dagens innkjøp

I dag har jeg og mamma vært i Sverige og handla litt. Den meste av tiden gikk til handling av mat og "nyttige" ting, men vi fikk jo shoppa litt andre ting også da. Det jeg fant meg var:


RINGER! elsker det. Alle er fra h&m.


Svarte vanlige sko fra h&m.


Og selvfølgelig godteri ♥♥

Hva skal du resten av dagen?
BTW: Sorry for at jeg legger ut crappy webcam bilder, men kameraet mitt er fucked og jeg får ikke skaffa meg noe akkurat nå. Men snart blire speilrefleks! Gleder meg :-D

Pakke i posten!!

Jeg har blitt sponset av dentaworks. Jeg fikk tannblekning, og det er noe jeg har ønska meg lenge! Jeg har vært skikkelig missfornøyd med tenna mine en god stund, og jeg setter utrolig stor pris på at de kunne hjelpe meg :-D


Det var denne jeg fikk! Og skjekk jeg er glad. Haha.
Dette er en "gom" som følger med i pakka, og det er den man skal ta tannbleknings gelén i.

To sprøyter med 10ml følger også med! Disse kan oppbevares i kjøleskap, og da varer de opp til 1 år.

Etterhvert kommer det videoblogg om hvordan jeg bruker det, og ikke minst før -og etter bilder. Så bare følg med videre! Gleder meg til å se resultatet ♥♥ Og tuuuusen takk, dentaworks. Du får kjøpt produktet >HER

Har du blitt sponset før? Og itilfelle ja - hva da?
Ha en god helg videre!!

Jeg gleder meg helt sykt!

For noen uker siden fikk jeg vite at jeg og onkelen min skal synge inn en cd i studio!
Da ble jeg skikkelig glad fordi det er noe jeg har drømt om ganske lenge, og endelig skal det skje.
Det hele skal skje i vår, og jeg har valgt ut disse sangene å synge:

 
 
Forresten så har jeg matte tentamen i morgen, og jeg gruer meg som søren! Hadde kanskje hjulpet hvis du
hadde ønsket meg lykke til. Hihi. Har du sunget i studio før?

JEG TRENGER HJELP FRA DEG!!!!

Jeg lurte på om du kunne hjelpe meg med en ting. På bloggen min så vil jeg gjerne se igjennom gamle innlegg osv, men når jeg f.eks trykker på arkivet mitt så kommer ikke "hele" innlegget opp, og hvis jeg skal se "hele" innlegget så må jeg trykke på det. Det jeg lurer på er hvordan jeg får til at gamle innlegg syns uten at jeg må trykke på dem for å kunne se dem. Skjønner du hva jeg mener? 
Er det sånn at jeg trenger en spesiel html-kode? Isåfall, hvor kan jeg søke for å finne den? Og hvor skal jeg legge den inn i stilsettet mitt? HÅPER AT DU KAN HJELPE MEG!


bloglovin

Hva er kjærlighet?

Vet du hva kjærligheten består av, og hvordan man finner ut at man virkelig er forelska?
Hvis ja: Kan du fortelle meg det? Hvis nei: Du er ikke alene.

Jeg har aldri vært ordentlig forelska før. Tror jeg ihvertfall da. Haha. Jeg har liksom merka
at jeg har likt noen skikkelig godt osv, og det var fordi da den personen var i nærheten av meg ble jeg
skikkelig varm inni meg, og jeg tenkte på den personen konstant. Men det betyr jo ikke at jeg var
forelska i den personen for det? Og er det den samme følelsen man har når man er forelska?Hvordan følelse tror du man har når man er forelska?
Og om du er forelska:
klarer du å beskrive den følelsen?

Edit: TUUSEN TAKK TIL DERE SOM HAR FULGT MEG!
Setter utrolig stor pris på det. Bare fortsett og
følge meg også, det er bare koselig og utrolig moro :-) Trykk på den rosa knappen under. Hihi!

bloglovin 

Hadde vært koselig av deg

For ikke så lenge siden skrev jeg et innlegg og lurte på hvor mange som leste bloggen min,
og da fikk jeg en del kommentarer om at det var noen som faktisk gjorde det - og da ble jeg skikkelig glad!
Nå har jeg endelig fått skaffa meg bloglovin' og jeg har allerede fått 3 followers! Tusen takk :-)


Men om du følger med på bloggen min, hadde det vært skikkelig koselig av deg og følge meg på bloglovin også.
Hvis du ser på den lille rosa knappen under beskrivelsen står det "3 followers via bloglovin" og det er den du må trykke på for å kunne følge meg. Noe som er litt minus er at du må ha blogg for å kunne følge, men om du har blogg
og ikke har bloglovin tar det max 5 min og registrere seg!Jeg har forresten klart å skaffe meg jobb også! Jeg begynner å jobbe på narvesen allerede til fredag :-)
Gleder og gruer meg kjempe mye! Endelig kan jeg tjene mine egne penger uten å være avhengig av mamma. Hihi!

Er du snill og følger bloggen min? Har du en jobb?

Ligner jeg virkelig?

Jeg har fått høre at jeg ligner litt på Mischa Barton, hun som spilte Marissa i serien "The OC".
Jeg syns ikke vi ligner i det heletatt, men jeg vil vite hva du syns om det for det!


Syns du vi ligner? :-)

Hvilket er du?

I dag har jeg vært på volleyball turnering, og det gikk egentlig helt greit. Jeg syns selve laget gjorde
en god jobb, men det var litt dårlig til tider. Vi endte opp på en 6. plass, men det gikk bedre
for guttene på samme alderstrinn - de kom på 3. plass og tok bronsje :-)

Nå sitter jeg og spiser is, mens jeg snart skal sette i gang og øve til norsk tentamen som jeg har i morgen.
Ønsk meg lykke til?

Men nok små prating. Det jeg egentlig lurer på er hva ditt stjernetegn er?


Jeg har bursdag midt på sommeren og er kreps :-)

Hva skal du resten av dagen?

Dagens outfit!


Grå Cardigan fra gina tricot.
Svart t-skjorte fra vero moda.
Svart bukse fra VILA.


Armebånd fra H&M.

I dag skal jeg bare slappe av. Sarah skal sove hos meg en natt til og det er koselig.
Planene våre er litt usikre ennå da, men vi finner vel sikkert på noe iløpet av dagen.
Hva skal du i dag? Og hva syns du om antrekket?

Og en ting til før jeg glemmer det. Sarah tok forresten bildene av meg 

Blogges!

Stjel stilen!

I de fleste blader. Sånn som f.eks TOPP, MAG, Julia, Cosmopolitan og lignende er det bilder av hvordan man kan kopiere stilen til enkelte kjendiser. Denne gangen har jeg funnet et bilde av hvordan du kan kle deg akkurat som Rihanna. Kult eller hva?

Jeg syns alt var ganske likt egentlig, og jeg likte antrekket også. Go rihanna ♥ Jeg digger ho.
Hva syns du om antrekket hennes? Og syns du kopieringa ligna?

EDIT:
Det hadde vært koselig om du fulgte bloggen min på bloglovin. Trykk ->HER<-

Dagens innkjøp ble:

I dag har jeg og mamma vært i torvbyen og handla sammen. I begynnelsen var det ikke planlagt
at vi skulle kjøpe noe fordi vi bare skulle 'titte', men det endte opp med at vi kjøpte noe alikavell. Hihi!
Det var ikke akkurat noe jeg misslikte, og jeg ble veldig fornøyd! Hva syns du?


Grå cardigan fra gina tricot.


To for én på bikbok.


Blå/grå genser fra gina tricot


To for 59,- på hennes og mauritz.


Grå og svart neglelakk fra cubus.


Runde øredobber med div. perler på fra bikbok.


Svarte øredobber fra bikbok.


Lusespenner og strikker fra bikbok.


Ring fra kapphAl og hengende perle øredobber fra cubus.

Dagens planer er ingen spesielle. Sarah skal sove hos meg resten av helga bare, og jeg tror
vi skal finne på noe med en venninde av oss i kveld. Blir sikkert koselig :-) Hva skal du i dag?

Jeg kom med på

skolelaget i volleyball! Jeg ble sinnsykt glad for det, og det er fordi jeg syns det er skikkelig moro.
Har egentlig aldri sett på volleyball som noe morsomt, men der tok jeg rimelig feil.

Til mandagen skal vi på turnering med skolen. Jeg ser skikkelig frem til det, og håper vi vinner masse!

//Google.no

Hva syns du om volleyball? Og har du skolelag i volleyball på skolen din?

Videoblogg - Jeg synger


Det ble bare et bilde denne gangen også, men det er jo sangen som teller?
Jeg synger love story som egentlig synges av Taylor Swift. Jeg syns sangen er
skikkelig fin, og jeg håper du liker min verson.

Hva syns du? :-)

Kose-kveld

er alltid koselig. Spesielt med noen du er glad i!
Akkurat nå sitter jeg hos Sarah og vi spiser nudler og ser på premiere av farmen.


♥ YUM YUM ♥


Webcam er fun! Næt

Hva gjør du nå? Liker du YUM YUM?

hits