april 2010

Dagens innkjøp

Hallo!! I dag dro jeg til østfoldhallen rett etter skolen, og skulle egentlig se etter en skinnjakke. Jeg så etter det i flere butikker, men enten så var den for liten eller for stor eller for stygg. Haha. Typisk my luck. Finner aldri noe når jeg virkelig skal ha noe, men heldigvis endte opp med denne søte jakka isteden. Hva syns du? 
Den ser veldig blå ut, men den er egentlig svart. 
Blogges!

Check out my new bag!

Det trengte jeg virkelig! En splitter ny veske. Det er så kjekt nå som det nærmer seg sommer, og jeg syns det er så kult når folk har stilige klær kombinert med en veske. Enten om den har kort eller lang remse på seg, så er vesker generelt et must have! Eller hva syns du? Denne fikk jeg:

Den kan både ha lang eller kort remse, pluss at den har nagler og "riffler" i bunn. 
Btw: Er det noen som vet hva det i bunn heter? Jeg kaller det for riffler, men tydeligvis så er ikke det et ord en gang :(


Jeg lurer på om den er finere uten de "rifflene" se, så hvis jeg får mulighet så tror jeg kanskje at jeg klipper dem vekk etterhvert. Hva syns du om den? Syns du jeg skal klippe vekk "rifflene" eller la dem være der? Blogges :*

Dette fikk jeg i posten i dag!

Jeg fikk denne i posten i dag, og jeg ble skikkelig glad med en gang. Jeg hadde nemlig deltatt i en love-story konkurranse på nettby, og en dag så fikk jeg et brev om at min historie vant! Haha. Kjempe moro. Det jeg fikk som premie er:


Sånn så pakka ut når jeg fikk den.


Den lå inni


Og det var det jeg fikk! Jeg er ihvertfall kjempe fornøyd 

Men hva syns du? Bloggæs.

Can I have your attention, please?

Jeg har nemlig fått meg en skoleblogg, og det hadde vært utrolig koselig av deg og ta deg en tur innom den. Det er på en måte den samme headeren, men hvis du ser nøye etter har jeg redigert den litt anneledes.Det er farger med i designet også, og det er fordi læreren min er veldig nøye på at det skal vekke "oppmerksomhet" osv. 

Grunnen til at jeg vil at du skal gå innom bloggen er fordi jeg får karakter på utseende og design, så det hadde vært koselig om du hadde skrevet meninga di på skolebloggen eller under i kommentarfeltet her.
Her er skolebloggen: http://isabellenlageide.blogg.no/


Btw: Jeg har begynt på beta karoten!

Pictures

Istad tok jeg noen få bilder med webcamera. Jeg har ikke fått meg noe speilrefleks ennå, men det kommer forhåpentligvis snart. Temaet på bildene er rødt, og det er fordi jeg har på meg rød t-skjorte og rød leppestift.


Hva syns du om bildene? Blogges.

Gamle minner

er det alltid kost å se tilbake på. Akkurat nå ser jeg på gamle bilder av meg og Sarah. Vi har tatt utrolig mange bilder igjennom den tia vi har vært venner, så det er litt moro å se hvordan vi har utvikla oss! Hoho.
Her kommer noen bilder:


Vi skulle jogge for første gang på kjempe lenge, og vi ble egentlig enige at vi skulle gjøre det hver torsdag, men ble det noe av? Nei. Haha. Slække? Jaaa.


Var i Oslo på peppes med håndballen.


Sarah var med meg til Sverige.


Hadde det sååå moro med det der. Vi skulle nemlig spørre folk om vi kunne ta på webcam på msn, også skulle vi ta det der forran annsiktet. Kule vi se.


Hadde vært i byen på konsert, også tok vi kødde bilder. Veldig morsomt dette også gitt!


Så på larvik-byåsen med håndballen. 


Jeg var med Sarah på hytta.


Gikk tur også tok vi bilder.


Måtte jo ta bilder sammen med en katt også da vettu. Den forfulgte oss en stund, men plutselig ble den borte og vi så den aldri igjen.


Sarah hadde det driiit moro og kasta mange puter og bamser over meg mens jeg sov. Jeg husker at jeg våkna opp og ho sa: "Har du ikke lagt merke til noe du eller?" Også så jeg meg rundt og sa nei. Haha.


Tok bilde i et vindu etter fotball turnering. Vi måtte gå fra østfoldhallen fordi vi ble kasta ut av en buss.


Tok bilder inne på fotoautomaten i østfoldhallen.


Jeg sminka broren til Sarah.


Tok bilder før vi skulle på skolen.


Tok bilder på doen på kinoen.

Alle bildene er over 1 år gamle, og det er så sinnsykt rart og tenke på. Jeg er utrolig glad i deg, Sarah. Vi har så mange bra minner sammen, og det er jeg veldig takknemmelig for!

Hva syns du om bildene? Liker du og se tilbake på gamle minner? Har du en bestevenn du setter utrolig stor pris på? Bloggeees.

Hvem syns du?

Jeg tenkte jeg skulle kjøre igang med en blogg vs blogg. Det er ingen av dem som vinner noe, men jeg vil bare vite hva du syns om de ulike bloggene jeg har valgt. Jeg har begynt å lese disse bloggene ganske ofte, og jeg syns begge er veldig flinke. Hvem syns du?


http://andreabadendyck.blogg.no/  eller http://annelisebeck.blogg.no?

It reminds me of summer

Jeg har fått meg ny parfyme fra YSL! Den lukter skikkelig godt, og minner meg om sommeren. Btw, jeg merker at jeg begynner å få sommer-feeling nu. Den nærmer seeeg, endelig! Har lengta etter sol og litt varmere tempratur lenge nå. Flere som ser fram til sommer, bading, båtturer osv? Det gjør ihvertfall jeg. 

I dag sto jeg opp ca elleve, spiste, ordna meg og dro på fotball kamp for å se på søskenbarnet mitt spille. Dem tapte da, så det var litt nedtur, men det var gøy å se på for det. Var bra folk der og, så jeg hadde det ihvertfall kost!
Planene for resten av dagen er litt usikre, men det kan hende jeg skal på kino med Sarah og kaaanskje sove hos ho. Hvis foreldra våres er i "få lov-humør" i dag :) Haha.
Jeg vet ikke hvor mye den kosta, og det er fordi det var en gave fra mamma. Thank uuu!
Hva skal du i dag da?

Hva syns du om denne?

Jeg har vært og titta litt etter billige ringer på nettet, og da jeg havna inn på asos.com så jeg en skikkelig fin/kul ring til bare 60 kroner (tror jeg). Det var noe rundt den prisen ihvertfall. Jeg har kjempe lyst til å bestille meg den, men jeg vil ikke gjøre det før jeg har hørt hva din mening er også. Hva syns du om denne ringen?Nå sitter jeg og spiser melkesjokolade med kvik lunsj og havsalt. Mmmm!
Hva er planene dine for i dag? Kos deg resten av helga, så blåggæs vi senere :):)

Jeg er overlykkelig!!

Hallo! Long time no see. I dag har alt egentlig vært ganske bra så langt. Været er strålende, helga er endelig her, og jeg har hatt prøve eksamen som faktisk gikk skikkelig bra! Jeg fikk nemlig en 6'er. Helt vanvittig kult. Må jo selvfølgelig skryte litt av meg selv. Heheh. Ellers i dag så har jeg ingen store planer. Tror jeg bare skal slappe av og nyte sola.
Hva skal du i dag?

Åh, forresten; her er dagens outfit.


Ring - hm/ Singlett - cubus/ Genser - hm/ Bukse - hm/ Øredobber - bikbok.


Hva syns du?

Og én ting til før jeg glemmer det; Jeg skal få prøvd å svare på resten av spørsmålsrunda snart. Er så treg på det! + at jeg har hatt mye å gjøre. Blogges!

Ring meg når'u skal på stranda!

Jeg har nemlig kjøpt meg en ny ring i dag, og jeg eeelsker den. Jeg ble egentlig kjempe inspirert av camillasov, for det var nemlig ho som hadde kjøpt den samme ringen først. Og så lenge den var så fin, klarte jeg ikke dy meg. Hoho.
De to som vinner konkuransen i forje innlegg blir Lussa.blogg.no og Mmartem.wordpress.com. Grunnen til det er fordi jeg spurte søstra mi om to tall imellom 1 og 24, og da sa hun 23 og 8. Så gratulerer til dem!


Den er fra hm og kosta 49,-

Jeg vil også si at jeg ikke kommer til å blogge så mye på en stund, og det er fordi jeg sitter utrolig mye på pcen og fordi jeg sliter med vondt i hodet og pcen gjør ikke det noe bedre. + at jeg har mye skole arbeid. Dritt altså! Jeg håper at du forstår det! Skolen er viktigst og jeg setter den fremfor bloggen, sorry. Bloggeees om ikke så lenge. Forhåpentligvis!

Forresten: Jeg har meldt meg på x-factor! 
Hva syns du om ringen?

Finn én feil!

Hallo! Jeg kjører i gang med en slik konkuranse igjen, jeg. Denne gangen trekker jeg ut to heldige vinnere som jeg skal linke til i ett av mine innlegg. Er ikke så veeeeldig stor "premie", men jeg håper at det er noen som vil være med alikavel. Da ønsker jeg alle sammen lykke til. Hoho!


Jeg får ikke laga noe videoblogg med svar fra spørsmålsrunda i dag alikavel, og det er fordi jeg har en del å gjøre. Først og fremst så passer jeg søstra mi i hele dag, og iløpet av den tia jeg øve på rle-prøva som jeg uheldigvis har imorra. Prøve rett etter ferien suger til tuuusen. Og hvis jeg er heldig, og mamma gidder, så rekker ho akkurat å stripe håret mitt før paradise hotel begynner igjen. Endelig. Har savna det! Men jeg lover at jeg skal prøve å få laga en videoblogg iløpet av denne uka, ok? Ok, bra. Blogges!

Hva skal du i dag?

Mine to favoritt artister!

Det er egentlig mange artister jeg liker kjempe godt, men disse to jentene liker jeg svært godt! De synger utrolig bra på hver sin måte, og er helt klart mine favoritter.


Pixie Lott og Kelly Clarkson.

Kelly Clarkson-Already gone:


Pixie Lott-Use somebody:


Disse to sangene er utrolig fine, og jeg liker dem kjempe godt. Hører konstant på dem heletia faktisk!

Hva syns du? Har du to favoritt artister også? Hvis ja, hvem da?

Svar på spørsmålsrunda! 2/3

Beste og verste barndomsminne? Det beste minnet fra barndommen må bli sydenturen med familien! Det værste minnet har jeg ikke tenkt så mye på.. Hva ser du for deg i fremtiden? Jeg ser for meg myyye rart, hoho. Hvem sang beskriver deg? Det har jeg ingen anelse om.  Hvem sang beskriver livet ditt? Jeg har aldri tenkt noe serlig på hva som beskriver meg egentlig. Hvorfor blogger du? Det spørsmålet sender jeg tilbake til den som stilte det til meg. Hehe. Jeg blogger fordi jeg syns det er gøy, og fordi det er en kjempe artig måte og utrykke seg selv på. Favorittantrekk? (gjerne bilde) Kanskje jeg blogger om det etterhvert vettu. Stay tuned! Favoritt-sko? (gjerne bilde) Kanskje jeg blogger om det etterhvert vettu. Stay tuned! Hva er din største frykt? Skal jeg være helt ærlig så må det være at jorda faktisk skal gå under 21. desember. 2012, og å miste min nærmeste familie og venner. Tror du bloggen din i fremtiden blir å forandre deg på noen måter? Det aner jeg ikke! Men hvem vet, det kan jo hende den gjør det. Voe er jo et bra eksempel på det, og ho har opplevd kjempe mye pga bloggingen sin. Utrolig kult spørr'u meg! Bryr du deg om topplisten, og hadde du blitt glad om du kom dit? Ja, jeg hadde blitt kjempe glad om jeg hadde vært så heldig! Men topplista er ikke så utrolig viktig for meg, nei. Hvilket kamera bruker du til å ta bilder med? Et crappy webcamera eller Sarah sin speilrefleks. Ho er jo så snill som låner meg det innimellom. Takk for deeet! Hvordan vil du beskrive drømmegutten? Han skal ihvertfall ha brunt hår! Hvordan blogger leser du? Det er mange blogger jeg er innom hver dag, men dem jeg virkelig leser er- Sarahberg.blogg.no, lussa.blogg.no, camillasov.blogg.no, bareiselin.ipublish.no, itsretro.wordpress.com, voe.blogg.no, annelisebeck.blogg.no, pluss noen av vennene mine sine her på blogg. Hva gjør du på fritia? Jeg pleier å være med venner og familie, pluss at jeg liker å synge en del. Hva er best og hva er værst med sommern? Det som er best er at jeg har bursdag, og at det er laaang ferie, og det som er værst er at regnet kan ta over ferien og moroa med den. Hva er gjennomsnittskarakteren din? Den var 5.9 :):) I wish! Hehe. Snittet mitt havna på 4.5. Hva har du som karakter i gym? 5'er faktisk. Wihu! Hvis du kunne ta med deg én ting på en øde øy, hva ville det vært? Hm. Ekke helt sikker, men jeg tror kanskje jeg ville tatt med meg Sarah. For da hadde jeg ihvertfall ikke kjeda meg! Favoritt drikke, sang, musikk og parfyme? Ananas brus, already gone-kelly clarkson( bare atm), RnB-hiphop-techno osv, versace-bright crystal. Hva heter foreldrene dine? Merethe og Ronny. Favoritt tv-serie? Hotel cæsar. Facebook eller nettby? (hvis du har) Jeg har begge dela, og jeg syns begge er like nødvendige. Svart eller hvit? Lilla. Heheh.

Jeg svarer på del 3 i morgen. Kanskje på video til og med! Og takk for alle spørsmåla. You make me happy ♥

Hvem stemmer ja for videoblogg i morgen? Jeg gidder nemlig ikke hvis ingen vil. Hoho.
Hva syns du?

Det virker faktisk veldig bra!

Mamma har vært snill flere ganger i dag. Ikke bare det at ho kjøpte kjole til meg, men ho har kjøpt volum-pudderet fra define som faktisk virker veldig bra! Ble skikkelig overraska. Pluss at ho har kjøpt en stor pose med kjærligheter. Hoho.


Den koster 79 ,- på kiwi.


Her har jeg bare tatt henda et par ganger igjennom håret, og sånn ble resultatet etter at jeg tok i pudderet. Skikkelig effektivt!


Du kan faktisk forme til hvilken frisyre du til ha. Anbefaler deg å prøve den! Denne skal ihvertfall jeg fortsette med, og det er fordi jeg elsker å ha volum i håret og det produktet fra define gjør virkelig susen.


Nå skal jeg se på farmen og kose meg med familien. Snakkes!

Hva syns du? Har du prøvd volum pudderet fra define før?

Topshop!

De har så utrolig mye utvalg. Jeg havna inne på hjemmesia dems istad, og der ble jeg sittende lenge. Jeg er jo veldig glad i ringer, og det var et par ringer der jeg fikk skikkelig lyst på. Men problemet mitt er at jeg ikke vet hva de koster. Fordi det står £14.00 osv, og jeg ekke så flink på omregninger. Hehe. Det var ikke bare ringer jeg fant da. Jeg fant blandt annet en fin jakke og et par søte topper også. Topshop! ♥♥
Den jakka ville jeg egentlig ha i svart, men den var jo ganske fin i grå også syns jeg. Er det noen som vet hva £26.00 er? Jeg prøvde å skjekke istad, men jeg tror ikke jeg gjorde riktig.. Men uansett, hva syns du om tinga? Hvem av ringene syns du var finest?

Se min kjoleee

I dag våkna jeg opp klokka ett, og ble driiiit sur med en gang. Kasta bort halve dagen på søvn! Det likær jeg ikke se. Hater det, rett og slett, men så lenge det fortsatt er ferie så gjør det vell ikke så mye. Noe som faktisk var litt opptur når jeg våkna var at mamma slang en kjole/tunika på senga mi og sa: "Se hva jeg har kjøpt til deg!". Ho er så snill.


Blomster mønster! Kosta 99,- på hm. Billig.


Det er sånn "stretch" ved brystet.


Hva syns du?


Om du har lyst til å følge bloggen min på bloglovin' hadde jeg blitt skikkelig glad. Det eneste som er synd er at jeg ikke vet hvem som følger meg egentlig, og jeg har fått 15 followers! Happyface. Hvis du følger meg, gidder du å skrive det i kommentarfeltet da? Er spent skjønner du. Trykk på ikonet under om du har lyst til å følge meg da ♥ Hvis du ikke har bloglovin' tar det max 2 min å registrere seg.

bloglovin

Svar på spørsmålsrunda! 1/3

Hva driver du med på fritiden? På fritida mi liker jeg å være med venner og familie. Pluss at jeg synger litt. Elsker du barn? Jeg liker barn, fordi de er så søte og små, men jeg kan ikke si at jeg elsker dem for jeg elsker ikke hvem som helst! Hva mener du er en ekte beste venn? En som støtter deg i tygt og tynt og som du virkelig kan stole på, si alt til osv. Bestevenninne eller kjæreste? Helt klart bestevenninde. Hva er det flaueste du noen gang har gjort? Jeg har vært flau mange ganger, men akkurat nå kommer jeg ikke på det flaueste. Beskriv drømmegutten? Han skal ihvertfall ha brunt hår!! Ynglingsfarge? Lillaaa. Kva liker du best av bringbær og jordbær? JORDBÆR! Ynglingsrett? Thai food eller taco. Mmmm. Gammel er du? Snart seksten. Stjernetegn? Jeg er ei litta kreps. Hoho. Kva er det dummeste du noken sinne har gjort? Jeg kommer ikke på det totalt dummeste, men noe av det dummeste jeg har gjort et å tisse på åpen gate i mørket. Hahah. Fortell om noken minner du har som du aldri glemmer? Noe jeg aldri kommer til å glemme er nok Tyrkia turen med familien. Fantastisk! Topp 5 bloggere? bareiselin.ipublish.no, sarahberg.blogg.no, lussa.blogg.no, voe.blogg.no, camillasov.blogg.no. Har du dyr? Jaaa. En liten røver på 8 cm. Ho er en dverghamster og heter Snøhvit. Hvor i verden vil du reise? Over alt! Kunne godt tenkt meg en tur jorda rundt. Hvem vgs skal du gå på? Forhåpentligvis på greåker eller glemmen. Hvem linje skal du gå? Helse -og sosial, hvis jeg kommer inn. Hva vil du jobbe med når du blir eldre? Jeg vil jobbe med mennesker. Hvordan idrett har du gått på? Jeg har gått på turn og håndball. Hvem er din aller beste venn? Sarah Victoria Berg. Hvor i verden har du reist? Jeg har reist utrolig lite! Tyrkia, Sverige, Danmark, Tyskland og Norge da. Altfor lite :( Hvorfor slutta du på håndball?(du er sykt god!) Tusen takk for det! Jeg slutta fordi jeg mangla motivasjon og fordi jeg syns det begynte å bli litt kjedelig. Hvor mange søsken har du? 3 stk. Hva er din favoritt film? 2012! Den er helt konge. Kan du vise hvilke sminke du bruker?
Image and video hosting by TinyPic
Del 2 og kanskje del 3 kommer på videoblogg. Håper du fikk et godt svar på spørsmålet ditt.

Hva syns du? Er du keen på del 2 og del 3 også?

Ny header!

Nå har jeg fått meg en ny header. Jeg er ikke helt sikker på om jeg er "fornøyd" med den da, siden den er jo ikke så spesiell. Men den er grei for en liten stund syns jeg.


Dette er den nye headeren. Jeg har egentlig laga den selv, men jeg har også fått litt hjelp av denne jenta HER.


Dette er den gamle som jeg hadde tidligere, og den ble laga av denne gutten HER.

Hva syns du om den nye? Var den fin, eller skal jeg bytte tilbake til den gamle?

Min outfit i dag

I dag er jeg skikkelig slækk og trøtt. Sovna ikke før klokka fire i går natt fordi jeg lå og snakka med søskenbarnet mitt.
Nå sitter jeg og venter på mat, og jeg er skrubb sulten! Outfiten for i dag er ikke så spesiell egentlig, men her er den:


Lilla hettegenser - bikbok/ Ring - indiska/ Svart bukse - vila.


Øredobber - bikbok.


Ha en kjempe fin påske videre! Hva syns du?

Skjekk hva jeg har fått

Det første som møtte meg da jeg kom hjem var påske egget mitt! Endelig. Kan faktisk ikke huske sist gang jeg lengta etter godis. Hoho. Påske egget var utrolig stort og helt fult med masse deilig godis. Jeg er litt godisvrak jaaa.


Skjekk hvor stort det er da. Nå har jeg godteri i mange uker fremover. Eller, kanskje bare et par dager! Haha.


Tna! Døde da jeg så bildet. Se hvem som har sneket seg opp i påske egget mitt.Har du fått påske egget ditt ennå? Er ditt også stort?

Check this out

Jeg har fått meg en ny ring. Eller, ny og ny, den er egentlig litt gammel og det er fordi jeg på en måte har "glemt" den litt.
Nå kjeder jeg meg og derfor tenkte jeg at jeg kunne vise den. 


Det er ikke sikkert du legger merke til det, men den midterste steinen er borte. Men for min del så gjør ikke det noe.Hva syns du om den da?

Photoshoot

av dyret i huset mitt. Det er ikke så mange bilder, men jeg syns ihvertfall dem Sarah og jeg tok av ho ble ganske fine!
I dag skal jeg øve på innspillingen til cd med onkelen min, og han kommer og henter meg om 10 min så jeg må være ganske rask. Jeg tror jeg svarer på spørsmålsrunda i kveld eller i morra. Spørs når jeg får best tid. Ha en kjempe fin dag videre!Hva syns du om bildene? Hva skal du i dag?
hits