mai 2010

Gaver fra London!

I dag kom mommo (mormor) hjem fra England. Egentlig skulle ho kommet hjem i går, men ho klarte faktisk å komme for sent til innsjekking på flyet! Dumma. Haha. Men i dag kom ho seg heldigvis til Norge, og det var veldig koselig at ho hadde kjøpt en gave til alle barna i familien. Tusen takk :) 
To singletter. Det var sånn to for én tror jeg.. Dem var i samme pakning ihvertfall!
Fem par med sokker. 


To hipstere. Er egentlig ikke helt sikker på åssen man skriver det, men jeg håper du skjønner hva jeg mener. Det er ihvertfall undertøy! Jeg ble veldig glad for det jeg fikk, det er alltid kost med gaver!

Noe annet som jeg gjorde i går var å klippe min gamle bukse om til shorts. 


I like it!

Ellers i dag så er været veldig fint. Masse sol, og det liker jeg. Jeg har faktisk sola meg litt i dag også, men det syns ikke så veldig fordi jeg nesten aldri blir kjeeempe brun med en gang. Jeg er veldig lys i huden, men heldigvis ser jeg ikke ut som et lik. Tulla, jeg gjør det :( Heheh.


Hva syns du? Blogges!

Dagen i dag, så langt

I dag bestemte familien seg for å finne på noe sammen, og da dro vi på en bondegård som var forslaget til lille søstra mi. 
Det var helt greit der selv om vi ikke var der så lenge. Skal jeg var completely honest så var det litt kjedelig fordi det ikke var så mange dyr og se, men det var heldigvis noen så det var ikke så ille. Dyra som var der var blandt annet: Hester, sauer, kaniner, griser, høner og haner. Jeg tok ikke bilde av alle for det var noen områder hvor vi ikke fikk lov til å gå inn å hilse. Hva har du gjort så langt i dag?

Bilder - Bobler

Akkurat nå ser jeg på mgp, og jeg må si at det er utrolig mange rare sanger! Haha. Selv om det bare er blitt vist 9 sanger, så er Didrik (norge) min favoritt. Han synger helt sinnsykt bra, og det er amazing å høre på. Jeg fikk frysninger fra topp til tå, og det tror jeg resten av verden fikk også. Hoho :) Bobler har egentlig ingenting med det jeg skrev å gjøre, men her kommer ihvertfall bildene.


Og til slutt må jeg jo ha med et bilde av norge's kjekkas:


Hvem heier du på, og hva syns du om bildene over?

All Natural!

I dag våkna jeg opp klokka elleve, og hoppa rett i dusjen. Det er så deilig å dusje med en gang man har stått opp syns jeg! Føler at jeg våkner mye fortere av det, og jeg blir mye mer opplagt med en gang. Noe annet som er digg også er å pusse tenna i dusjen.. Det er skikkelig forfriskende. Hoho! Noen som har prøvd det før eller? Jaja, tilbake til poenget. Grunnen til at overskriften sier "All natural" er fordi jeg har tenkt til å vise deg et par bilder. Jeg bestemte meg for å ikke gjøre noe med håret etter at jeg hadde dusja, og derfor lot jeg det bare luft-tørke. Ettersom jeg har "fall" i håret så ble det seende ut sånn etter ei litta stund: 

Jeg pleier som regel å bli skikkelig missfornøyd hver gang jeg bestemmer meg for å "go natural" med håret, men i dag skal jeg innrømme at jeg ikke syns det ble helt forferdelig! Hva syns du?

Dagens bilder!

Siden jeg fikk speilrefleksen istad, så tok jeg et par bilder. Her er noen av dem:
Verden's vakreste mamma ♥♥


Ser du nese piercingen? Den er totally fake, men jeg måtte bare sjekke hvordan det hadde blitt om jeg eventuelt bestemmer meg for å ta piercing. Merker jeg har kjempe lyst!!

Hva syns du om bildene, og syns du jeg kler piercing i nesa?

Pakke i posten, Endelig!

Jeg har ikke nevnt det her på bloggen, men for ikke så lenge sia så bestilte mamma speilrefleks til meg! Det er en bursdags gave, men mamma var snill og bestilte det litt tidligere. Tusen takk! I dag har den kommet, og akkurat nå er jeg driiiit glad!! ENDELIG :D:D Kameraet jeg har fått heter NIKON D3000, og til nå er jeg veldig fornøyd. Så nå kan dere bare glede dere, for nå blir det antagelig mye mer blogging fremover. Det er jo så mye enklere å blogge når man har et bra kamera med god kvalitet, syns jeg. Og det er sikkert mye bedre å lese innlegg når det er bra bilder med i dem. Hva syns du? Har du et speilrefleks også?

Piercing i nesa - Hot or not?

Jeg har aldri tatt noen form for piercing, noensinne! Bortsett fra i øra, hvis det teller. I det siste har jeg fått skikkelig lyst på piercing i nesa. Noen mener det er harry mens jeg syns at det er litt tøft. Jeg har opplevd at de fleste rundt meg tar piercing i tunga, i leppa over leppa, i navlen osv.. Men jeg har lyst til å gjøre noe annerledes! 


Sånn som Miley Cyrus har jeg skikkelig lyst på. 


Bildet er av verdens kuleste tante! Det er akkurat sånn piercing jeg vil ha..
Den er søt, og den er ikke så veldig synlig heller. Tommel opp

Når jeg tenker meg om så er det mange av jentene i familien som har hatt piercing i nesa! Hoho. 
Men hva syns du? Hot or not? :*

Dagens innkjøp

Siden jeg kom opp i fuckings matte skriftlig eksamen kjøpte jeg dette for å trøste meg selv. Jeg som hater matte :( ARGHdfeguhg5ssalo!!! Det var jo selvfølgelig typisk at det jeg minst ville komme opp i skulle være det jeg kom opp i.... Morosamt veitu! Men samma det. Her er ihvertfall det jeg kjøpte: 


I det siste så har jeg blitt ganske dilla på sløyfer/blomster til håret. Denne søte sløyfa er fra glitter, og den kosta hele 30 kr! 
Hva skal jeg si? Diggern fullstendig. Det er ikke bare blazeren som er bra, prisen også! 199 kr.


Pakke med ringer fra hm. 50 kr.


Må skryte litt av været i dag da, for det har virkelig vært j*vlig varmt. Tror jeg har svettet av meg 3 kilo. Haha, overdrevent


Denne søte glass-bjørnen fikk jeg av mamma. I love you too. Hoho. Det var egentlig Sarah sin idé av og ta bilde
sånn, men jeg var ei litta slemming da vettu. Heldigvis tåler ho det..... I think :):)

Hva syns du da? 

Gratulerer med dagen, alle sammen.

Endelig er det 17. mai!!!! Har ikke tid til å blogge så mye, for jeg må egentlig gå snart. Så jeg ville bare si hei.
Jeg skal gå i tog i dag jeg se. Hoho. Håper dere får en kjempe fin dag. Happy 17. mai :D:DBlogges!

Innkjøp og funn

Flickan  säger: "Hejsann alla kompisar" så har hon inga ;PpPppPp
Hehehe, morsom jeg se.....

For noen dager sia, så dro jeg ned på østfoldhallen og så litt rundt. 
Jeg fant meg egentlig ingenting, men sååå gikk jeg inn på hm, og der var det en nydelig ring jeg bare måtte ha!


Begge er fra hm, men det er den til venstre jeg mener, for den andre bare fant jeg i en eske på badet. 

Hva syns du om dem da? 

Blogges senere :)

Nytt design!

Som du sikkert ser, så har jeg bytta design. Endelig noe nytt sier jeg altså! Lenge sia jeg har bytta design og header, så det var vell litt på tide. Jeg syns det ble helt greit, og er foreløbig fornøyd. Hva syns du?


 
Blogges :*

Outfit of the day:
Jakke - hm/Tunika - lindex.


Hva syns du?

Hva syns du om disse?

Jeg har kjempe lyst på en ny kjole, og på nelly.com fant jeg en jeg syns var drit fin! Den finnes i flere farger, så jeg trenger hjelp med og bestemme meg for hvilken farge jeg skal kjøpe meg. Hva syns du om disse? og hvilken farge ville du valgt?


Hvit eller rosa?
hits