juni 2010

Tattoo - Skal, skal ikke?

Hei! Nå sitter jeg her og er ekstremt usikker. Har sykt lyst på tattoo skjønner du, men ekke helt sikker på om jeg tørr. Jeg har lyst på en liten ved ankelen, men der har jeg hørt at det er så "tynn" hud, og det vil si at jeg kommer til å få SYKT vondt hvis jeg tattoverer meg der. Har tenkt på andre steder hvor jeg vil tattovere meg også, men det er egentlig ingen andre steder enn på ankelen jeg har lyst til å ta. Et lite Dilemma jaaa. Noen som vet om det gjør vondt å tattovere seg på ankelen egentlig?

Tattoveringa jeg har tenkt til å (eventuelt) tattovere på meg er krepsens tegn. Det er fordi jeg er født i krepsen, og derfor betyr det stjernetegnet noe for meg. Først hadde jeg lyst på skrift, men etter at jeg tenkte meg litt om så følte jeg at stjernetegn passa bedre til meg. På bildene under har jeg tegna med kulepenn på ankelen bare for å se åssen det hadde blitt.

Er ikke sikkert den faller i smak for deg, men jeg likte den!


Sånn hadde det antageligvis sett ut! Hva syns du? Skal jeg, eller skal jeg ikke? 

Hjelp meg å velge!?

Hei kjære deg. Nå sitter jeg med halv-tørt hår og venter på at Emilie skal komme. Kjeder meg litt skjønner du, så derfor lurte jeg på om du kunne hjelpe meg og velge hvilken neglelakk jeg skal ta på meg. Har gått lei av hvit-fargen på neglelakken jeg har hatt på meg en god stund. Dessuten så er den nesten gnagd av, så må bytte uansett. Hehehe, er medlem av gnager-familien jeg skjønner du, og jeg eeeeelsker negler. Vil slutte å bite, men det funker ikke :( Uff.... Leit det der.


Turkis - Gjennomsiktig - Lyse lilla - Grå - Beige eller Rosa? Help meeee.

INNKJØP FOR I DAG!

Hej :) Nå var det på tide å blogge syns jeg! Har vært ganske slapp på det området i det siste, så sorry for at jeg ikke har oppdatert så mye. Den siste tia har vært ganske stressende føler jeg.. Har hatt mye å gjøre selv om jeg egentlig har hatt tid til det meste, heheh. Jeg har vært mye sammen med venner og familie, og da har jeg rett og slett ikke tenkt på blogg i det heletatt. Det er jo endelig ferie vettu! Digg. Jeg har fått handla noe da, og her er det jeg kjøpte i dag:
Sinnsykt bra rettetang fra BaByliss. Den kosta egentlig 699, men jeg betalte bare 100 fordi jeg bytta min gamle (sugne) rettetang. Jeg anbefaler den jeg har kjøpt nå! Det er den beste rettetanga jeg noengang har hatt, og 'rettinga' holder seg hele dagen, og det liker jeg veeeeldig godt. 
Kjøpte meg nye gladiator sandaler. Dem kosta 249 på økonomi sko!


Ny ring fra et loppemarked. Kosta 10 kr. 

Hva syns du? Enig om at det er deilig med ferie?

Elsker den allerede!

God morgen! Endelig er det sol ute, og gjett om jeg har tenkt meg ut om ikke så lenge. Dagen i dag går til grilling og overnatting fordi Emilie skal sove hos meg. Vi har ikke bestemt oss for hva vi skal gjøre ennå, men det finner vi ut etterhvert. Ja ja, over til overskriften. Jeg fikk eos av mamma i går! Har ønska meg en eos lenge nå, og jeg elsker den allerede. Jeg ble sinnsykt hekta med en gang, og jeg fikk den gule. Det er den eneste av de fire eosene som har solfaktor, og det passa meg midt i blinken nå som det er sommer! 
Den kosta 79 kr på cubus, og skal jeg være ærlig så er det sviiiiinedyrt. Ikke rart jeg blir fort blakk! 

Har du eos, hvis ja; hvilken farge? Og hva skal du i dag?

Bilder - Vintage

Hey!! I dag har været vært dårlig, så det ble ikke noe grilling på huden. Men istedet så bestemte jeg og mamma oss for å handle litt. Vi dro til østfoldhallen fordi det er salg rundt om kring nå, og derfor håpet jeg at jeg fant meg noe. Vi gikk igjennom diverse butikker, men det ble ikke noe stort innkjøp i dag. Fant søren i meg ikke en shit. Alt er så utplukka, pluss at jeg ble sinnsykt sur fordi en liten møkk av en unge holdt på å spytte på meg. Æsj! Ja ja..... Føler egentlig at jeg er litt sint for tia, så sorry hvis jeg virker veldig negativ. Tror nemlig tante rød kommer snart, if you know what i mean. 
Hva syns du om bildene?

NÅ SKAL JEG BLI BRUN!!!

Nå har jeg et lite raserianfall! Jeg seriøst møkka lei av at den kritthvite huden min aldri blir brun. Greit, skal ikke overdrive, for jeg har fått liiiiitt farge, men nå skal jeg bli brun for real.. Sarah skal til afrika om noen få minutter, og jeg vil ikke se ut som en snømann vedsiden av ho når ho kommer hjem! De neste ukene skal jeg sole meg, og grille huden masse. Skal gjøre alt jeg kan for å bli litt brun ihvertfall. Jeg har prøvd beta karoten, og det funka ikke i det heletatt. Ihvertfall ikke på min hud. NÅ ER JEG LEI.........


Oooo, happy picture!  heheheh................. no.

Er du brun, eller sliter du med det samme som meg?
Forresten så har jeg bestilt meg kjole fra nelly, og den kom i går så da viser jeg sikkert den etterpå.

New things + skolebilde

Hej! I dag har jeg fått karakterkortet fra skolen, og jeg skal ærlig innrømme at jeg ble ganske glad. Jeg trodde jeg skulle få dårligere enn jeg fikk, og jeg trodde jeg skulle gå ned i snitt, men jeg gikk heller opp! Hoho. Jeg liker ikke å skryte, men for de som lurer så fikk jeg 4,6. Etter skolen dro jeg ned på østfold hallen for å sjekke ut salg og sånt, og jeg fant meg en del. Jeg ble 1800 kr rikere om tirsdagen jeg se, hohoh.


Hvit neglelakk fra hm/39,50 kr. Sløyfespenne fra bikbok/10 kr.


Liten veske fra lindex/49,50 kr.


Striper fra hm/59,50 kr.
T-skjorte fra bikbok/49,50 kr.


Smykke fra lindex/25 kr.


Sykt deilig fleeze jakke fra cubus til 49,50 kr. Elsker den allerede!!


Skolebilde for vår/sommer 2010! Kommer til å savne den gjenger der as. 

Hva syns du? :)

Innkjøp, gave + dagens bilde

Hey! Hva skjer? Okej, i dag har jeg kjeda meg helt sykt. Jeg har blitt syk skjønner du! Har egentlig vært syk i tre dager nå, fordi det starta på søndag. Jeg har vondt i øret, tror det er øreverk, også er jeg kvalm. Hater å være syk! Og spesielt nå som det nærmer seg slutten på skolen, vil egentlig være der. Men som mamma sier; er man syk, så er man syk! Får håpe det går over snart.
Kjøpt meg korte gummistøvler jeg se.. Jeg liker dem fordi dem er litt mer fancy istedet for de store, pluss at jeg har hatt lyst på gummistøvler i kort modell en stund! Kosta jo bare 49 kroner også, så jeg ble ganske fornøyd.


Jeg har fått en gave av mamma også. Ho er jo så snill veitu! Egentlig er det noen dager sia jeg fikk den, men jeg bestemte meg for å vise den nå.


Litt stor t-skjorte fra hm. Man kan ha litt "nedpå" skuldrene også, og det liker jeg nå som det er sommer. Var billig den også, kosta 49 den også gitt!

Og tilslutt kommer dagens bilde:

Jeg ble inspirert via weheartit.com, og syns det var ganske søtt. Hva syns du?

OPPSUMMERING AV DE SISTE DAGENE!

Hei hei! Sorry, dårlig blogging i det siste... Jeg vet! Men har ikke hatt noe å blogge om, så derfor tar jeg heller en liten oppsummering av de siste dagene. Skal jeg være helt ærlig, så har jeg ikke gjort så veldig mye. Jeg har bare slappa av, og vært med venner og så videre

Jeg har vært på avslutning med jobben, og da dro vi på peppes pizza. Vi var seks stykk rundt ett bord.


Jeg spiste en utrolig god dessert. Oreo dream in my heart! Anbefales. 

Jeg har sovet hos Emilie, og det har vært veldig koselig. 


Det har regnet.....


Meen, det har vært sol også!


Emilie har sovet hos meg.

Da gikk vi en tur for å møte en venn av oss, Niclas, men først så fant jeg helium-ballonger på elixia og var skikkelig happy. Hoho!
Sånn! Har gjort flere ting også, men det er ikke alt jeg har fått tatt bilde av. 
Hva syns du om bildene, og har du gjort noe spesielt den siste tia?

Nytt design

Hej! Som du sikkert har lagt merke til så har jeg skifta design. Var rett og slett møk lei det andre, så derfor bestemte jeg meg for å lage et helt nytt. Designet er ganske plane, men sånn får det bare være! Akkurat nå sitter jeg hos Sarah. Jeg skal sove hos ho i dag skjønner du. Er ikke helt sikker på hva vi skal gjøre ennå, men det finner vi vell ut etterhvert.

Jeg la forresten merke til at fargen på bloggen kan ha antydninger til "gurse-grønn", og det skal den egentlig ikke være. Men hvis du bruker internett explorer så kan det hende fargen ser litt annerledes ut. Jaja, same shit! 


Hva syns du?

rommet til isabelle

hællæbælle ! :-D
nå sitter jeg på rommet til isabelle. jeg kom hit for 10min siden . vet ikke helt hva vi skal idag , men vi finner det ut !

Har noen sett huset til isabelle ? hilsen marcus :)
og da å kommenter ææ , skal få mere kommentarer enn isabelle noen gang har hatt . og da blir jeg stolt :D

Photoshoot!

Hallå! Nå sitter jeg i senga mi sammen med Emilie. I natt skal ho sove hos meg, og det er noe som alltid er like kost. I dag har jeg egentlig ikke gjort så ille mye. Har bare vært litt hos Emilie, og sammen med en som heter Anders. Det var hyggelig vettu. Etterhvert så måtte jeg hjem, og da ble Emilie med meg også fant vi ut at vi ville ta noen bilder. Under er noen av dem vi tok.


Hvem av bildene syns du er det fineste? Blogges senere Q10pies :-*

Bilder - Blummor

Hallo søte små :* Som jeg skrev i går, så sov jeg over hos Sarah. På veien hjem fra bussen i dag tok jeg mange bilder av forskjellige blomster, og under finner du resultatet. 

Tna, søt bie :) 

I dag skal jeg slappe av, se på film og spise god mat med familien. Filmen vi skal se heter "alvin og gjengen 2", og det gleder jeg meg litt til fordi jeg likte 1'eren. Dem er så søte vettu! Hoho. Men hva syns du om bildene, og hva skal du resten av dagen? Blogges senere. Hejdå!

Dagens outfit!

Nå sitter jeg hjemme hos Sarah i en svart skinn sofa. Sykt klamt her akkrurat nå! Haha, lol. Akkurat nå er jeg i et slitent humør.. Har sola meg masse i dag, pluss at Sarah og jeg bestemte oss for å prøve den "stekare" metoden som Carl fra paradise fant opp. Det funka egentlig bra, men jeg merker at jeg er litt brent i kinna.. Anyways, her er dagens outfit.


I dag har jeg ikke ordna meg fordi jeg bare har sola meg osv, så her ser du meg uten sminke gitt. Tror det er første gangen jeg har vist meg uten sminke på bilder og lagt dem ut på bloggen. Haha, ok.... Lol at jeg skriver det, for jeg kan tenke meg at du som leser det her ikke en gang bryr deg. Hahah. Latterlig.


T-skjorte fra lindex/ Shorts - laga selv, men buksa var fra cubus/ Sko fra hm.

Hva syns du om outfiten? 

Innkjøp!

I dag er været helt strålende. Elsker sola, og ikke minst streiken. Jeg har ikke vært på skolen på tre dager, og jeg håper på masse mer fri. Hihi! Fra onsdag til torsdag sov jeg hos Sarah, og da var vi mye i torvbyen og handla litt av hvert. Jeg fant meg ikke så mye, men for min del så gjorde ikke det noe. 
Jeg har ønska meg sånne sandaler helt sia sommer 09, men har aldri funnet noen jeg har likt.. Disse er fra hm, og kosta 99,-


Svart enkel kjole med lommer.


Den er fra hm den også!


Resten av dagen skal jeg bare ligge og slikke sol. Må jo nyte været så lenge det varer! Jeg har fått litt farge da, men jeg sier ikke akkurat nei til mer.. Men det blir vell ikke bare det eneste jeg skal gjøre, håper jeg.. Hvis ting går etter planen så tror jeg at jeg tar meg en liten tur til Sarah etterpå. Får se da vettu! Hva syns du, og hva skal du i dag?

New ring

Jeg er syyykt glad akkurat nå! Det er mulig skolene i hele Fredrikstad skal bli tatt ut til streik, og det skjer om ca. 30 minutter. Jeg håper streiken varer lenge, for jeg kjenner jeg vil ha ferie nå! Er ganske lei skole kan man si....

Istad laga jeg meg en ny ring. Jeg tok en gammel "ring" som jeg ikke brukte lenger, også limet jeg på en sånn firkanta dings som hang ned fra sånn pynt man egentlig skal ha i vinduet. Hoho, oppfinnsom vet du :)


Jeg ble ganske fornøyd, men hva syns du?

Og tilslutt tenkte jeg at jeg skulle ha med dagens bilde:

Solnedgangen <3
hits