juli 2010

New nails!

Hei på deg :) Nå sitter jeg hjemme og hører på musikk. Mamma kom hjem fra jobb for en halv time sida, og vi skal snart ut for å hente lillesøster. Tror det blir en ganske rolig kveld i dag. Ihvertfall på meg! Jeg er veldig sliten, og det er fordi jeg nettopp har hatt halsbetennelse + feber og masse shit. Not funny at all! Men jeg fikk gjort noe jeg ble ganske fornøyd med da jeg var syk, og det var at jeg fikk fiksa neglene mine. Det er ikke noe ordentlig styling og stress altså, for sånn orker jeg ikke hvis jeg må gjøre det selv. Heheh, slæppfisk numbah one = me. Her er resultatet: 


Jeg har fila dem litt for jeg syns det er finest. Tror kanskje jeg skal ta meg en tur til en salong som heter "Askepott" for å fikse neglene skikkelig. Jeg har veldig lyst til å støpe på negler skjønner'u. 

Hva skal du i dag, og pleier du å dra til salonger for å fikse neglene eller gjør du som meg? :)


Ha en fin kveld videre!

Verdens vakreste bryllup!

Om lørdagen var jeg i bryllup, og det var helt vanvittig bra! De som giftet seg var onkel jan-roger og 'tante' marianne. Tror aldri jeg har ledd, og vært i så bra humør på leeenge. Det hele starta i gamlebyen hvor sermonien holdt til. Det var ikke så ille mye dekorasjon osv, men jeg syns det var ganske romantisk for det. Er egentlig ikke så mye som skal til for at ting skal bli koselig, syns jæ.


Sånn så det ut. Syns det var ganske koselig, jeg. For når onkel og 'tante' kom gående bortover begynte onkel kristoffer å spille gitar. 


Dem er så pene sammen altså!
meg - søstra mi - mamma
Masse underholdning og mye mer! Det er virkelig det vakreste bryllupet jeg har vært i.. Eller, vent, jeg har jo bare vært i ett.. Jaja, samma det. Jeg storkosa meg ihvertfall.

Har du vært i et bryllup før?

Dagens lille shoppingstur

Heeei! Lenge sia sist.. Når jeg tenker meg om så er det aaaaltfor lenge sia! Må bli flinkere til å oppdatere her på bloggen. I det siste så har jeg egentlig bare vært med venner og familie, slappa av og levd livet. Ikke noe spesielt, så det er vell egentlig derfor jeg ikke har blogga på en stund. Syns ikke det er vits å blogge når det ikke er noe interessant å blogge om. Hvis jeg skulle blogga hadde det nok blitt jævlig kjedelige innlegg med innhold som: Hej! I dag har jeg vært med venner, og det var utrolig kost. + et par bilder og et spørsmål som f.eks: Hva har du gjort i dag? Spør du meg så er ikke det så veldig innholdsrikt. Anyways, her er det jeg kjøpte i dag:


Det var 70% på vesker. Den er fra lindex. 

Ellers i dag har jeg bare slappa av sammen med familien. Har vært ganske sliten og i dårlig humør føler jeg. Aner ikke hvorfor.. Men sånn her ser jeg ihvertfall ut akkurat nå: 


Ha en fin kveld videre. Blogges :)

Goodbye ettervekst!

Hey. Endelig er etterveksten min borte. Merker det er ordentlig deilig å ha helt blondt hår istedet for tjue mil med ettervekst ved hodebunnen. Den gangen her var jeg egentlig ekstra nervøs også fordi jeg stripa håret selv. Har ældri gjort det før, og var sykt redd for at hele håret mitt skulle bli fucked, og gult/orange ekkelt. Meeen, det ble heldigvis bedre enn jeg trodde. Så no hard feelings. 


Helt ærlig så er det sykt ekkelt å legge ut bilde av hodebunnen sin, men jeg hadde ikke noe valg (hehe). Eneste grunnen til at jeg gjør det er fordi det er lettere å se at jeg har stripa det. 


Under farginga. Nei, jeg bruker ikke hette fordi da blir resultatet helt crappy og stygt. Syns det er bedre uten jeg!


Ser sykt gult ut noen steder, men det er bare lyset på badet mitt som har litt gul-farge i seg. 


Hva syns du?

Akkurat nå føler jeg meg litt kreativ

og det er fordi jeg nettopp har laga tre ringer. Det er seriøst noe jeg aldri kommer til å bli lei av! Ringer altså, ikke å lage dem, men ringer generelt. Jeg syns det er så fiiiint :) Hoho. 


Sånn ser dem ut.


Hvem syns du er finest?
hits