august 2010

INNKJØP!

Heeej! Først og fremst vil jeg gratulere verdens beste mamma med dagen. Endelig 20 for tredje gang, heheh :) Ellers i dag så har dagen gått utrolig fort. Mamma fikk kaffe og gave på senga, og ho var så snill og kjørte meg på skolen. Etter skolen dro jeg og Emilie til byen for å handle, og her er det jeg fant meg:


To par sko fra hm. Graffiti neglelakk, og vanlig svart neglelakk fra lindex.


For å få graffiti negler, så må man ta et lag med vanlig neglelakk og et lag med den andre. Den graffiti neglelakken er på en måte en "base" som "deler seg opp" etter man har påført det. Syns det var litt småkult jeg!

Ny lommebok fra citybag eller noe. Hukser ikke helt hva butikken heter brått..


Genser fra hm. 

Skal ærlig innrømme at jeg ikke er så fryktelig fornøyd med bildene, men la gå.. Skylder på at jeg er forkjøla! Haha. Blogges :)

Outfit

Hei. I dag har det serriøst vært uvær! På vei hjem fra skolen var det like før jeg blåste bort.. Haha! Hater egentlig regn. Det får meg i daffe humør. Resten av dagen skal jeg bruke på å pakke, og spise god mat. Jeg er litt sliten i kroppen uten å helt vite hvorfor. Kan hende det har noe med været å gjøre, for som sagt - det får meg daffe humør. 

Stoff blazer fra hm, singlett fra cubus og bukse fra veromoda. Kjøpte forresten blazeren i går, den var på tilbud og kosta bare 50 kroner så jeg måtte bare ha den! Hoho. Hva syns du?

Vinneren av konkurransen!

Hællæ. Nå er det på tide og trekke vinneren av konkurransen! Skulle jo egentlig gjort det for en stund sia, men gjør det heller i dag. Haha. Personen som vant brillene er Marion som blogger på http://marionkg.blogg.no/. Gratulerer så mye! Du får brillene så fort som mulig, og håper du blir fornøyd. 


Hurra! Hva syns du om konkurransen jeg hadde, og skal jeg fortsette med sånne ting? Blogges senere, har innkjøp og vise fram :D Hoho. 

Innkjøp

Heeey :) Syns det er deilig og tenke på at det er fredag i dag, og at det endelig er helg. Har vært noen sykt stressa dager på skolen nå, og nå skal jeg slækken mæx! Haha. Sarah skal sove hos meg i mårra også, så det blir sikkert koselig. Vet ikke hva vi skal gjøre ennå da, men det finner vi ut vettu! Tenkte jeg skulle vise fram innkjøpa mine. Det er et par ting jeg kjøpte for litt sia, men som jeg har glemt å vise så derfor kommer det nu istedet.


Stor veske fra lindex.


T-skjorte fra lindex.


Liten veske fra lindex.


T-skjorte fra lindex.

Hahah, legg merke til at alt er fra lindex. Pleier som regel aldri å finne noe der egentlig, men nå som det var salg så ble det ihvertfall noe. Hva syns du? 

Ha en strålende helg :D Og forresten så trekker jeg vinneren av konkuransen imårra! Stay tuned. 
Bloggæs!

KONKURRANSE!

Hei!! Nå er det veldig lenge sia jeg har hatt konkurranse, så da tenkte jeg at jeg skulle ha en. Det eneste jeg lurer på er om det er aktuelt for dere? Hvis det ikke er en eneste sjel som melder seg på, så er det ikke vits. Meeen jeg gir det en sjanse, og så får vi se hva det blir til :) Jeg håper også at dere forstår at jeg avslutter konkurransen hvis det kun er tre som melder seg på! Haha.

Premien er solbriller, og den som vinner får en pakke med 3 par solbriller. Jeg har fått solbriller fra superkul.no, men istedet for å bruke dem selv så tenkte jeg at jeg kunne gi dem bort via bloggen. Jeg betaler alt og sender premien i posten til den som vinner.. Jeg kontakter selvfølgelig vinneren på egenhånd, og den personen må gi meg post adressa si for å kunne motta premien. Jeg er ikke ute etter å narre noen, og jeg er heller ikke en psyko person som kommer på døra di med drapstrusler, så det er ikke noe å være redd for! Jeg skal bare sende premien sånn at du får den i posten! Hoho. Men nå merker jeg at det ble en del skriving, og ikke minst lesing for deg - så da avslutter jeg bare med å si at jeg ønsker alle sammen lykke til, og måtte den kuleste vinne :):) Heheh. 


Det eneste du trenger å gjøre er å si at du er med. Blogges! AVSLUTTET!!!

Dagens antrekk - Første skoledag!

Heeei. Kom hjem for en stund sia, og skal jeg være ærlig så gikk første skoledag bedre enn forventa. Jeg kom i klasse med en venninne jeg har kjent i maaange år. Emilie heter ho, og det ble jeg mildt sagt jææævlig fornøyd med :) Jeg kom i klasse 1HSFA hvis jeg husker riktig, og det er en av de fem helse -og sosial klassene. Jeg kjenner ingen i klassen, men jeg vet hvem tre av de er og alle virka ålreite! Hoho. Tenkte jeg skulle legge ut outfit bilde av hva jeg har på meg i dag. Orka ikke pynte meg helt sinnsykt, så det ble ganske enkelt.

Hvilken linje kom du inn på, og kom du med noen du ville? :) Blogges.

Today's outfit

Hej :D Nå sitter jeg og Sarah inne og venter på mamma! Snakk om sola, ho kjørte akkurat inn gården. Haha. Jeg tenkte jeg bare skulle vise outfiten min/vår før vi skal dra til Sverige. Må handle inn småsaker før skolen som er i morgen! Jeg døøør :( Hva syns du? Ganske enkel og grei spøru meg, men ha en fin dag videre! Snakkes :)

Håper virkelig dette hjelper!!

Hei :) Nå har jeg nettopp kommet hjem fra byen, og der var jeg sammen med Emilie. Koselig vettu! Jeg fikk kjøpt meg balsam og shampoo for håret mitt, og grunnen til at jeg kjøpte det er fordi jeg farga etterveksten igår. Jeg ble skikkelig ufornøyd fordi fargen ble litt for blond, pluss at den har antydninger til gul innimellom håret. Perfekt start på vgs veitu! Heheh. Så nå skal jeg vaske håret mitt med de produktene for at fargen skal "dempe" seg litt. Håper virkelig dette hjelper!! Disse kjøpte jeg på vita, og ho dama som jobba der sa at de hadde fått masse bra tilbakemeldinger. Kosta 170 kr for begge. Og sånn ser håret mitt ut. Uff! Hva syns du? Har du prøvd sånn balsam og shampoo før? Hvis du har det så hadde det vært veldig fint å høre hvordan du syns produktene er. Gjør virkelig alt for at det skal bli bedre! Eller kanskje du vet om noe annet som hjelper? Bloggeeees :D

I love my new dress

Heisann! Som det stråler i dag. Elsker at det har vært så fint vær i det siste, men synd at det ikke er så lenge til at skolen begynner igjen! Uff, gruer meg samtidig som jeg gleder meg litt. Skal bli deilig og starte på nytt med ny skole, nye mennesker osv, men gruer meg til å få vite hvilken klasse jeg kommer i med hvem personer. Håper jeg kommer med noen jeg kjenner! Hoho. Uansett - for en stund sia bestilte jeg meg kjole på nelly.com, og jeg tenkte jeg skulle vise den nå.
Den kosta 199, og jeg vet at den er litt lang. Men likte den fordet jeg :) Hva syns du?

Dagens innkjøp

I dag skal Sarah sove hos meg, men før jeg skulle møte ho så handla jeg litt. Skal jeg være ærlig så er det ikke en dritt igjen av salget. Ihvertfall ikke etter min klessmak, pluss at hvis jeg finner noe så er det bare aaaltfor store eller for små klær. Litt kjipt, men jeg fant meg noe fordet da. 

3 små neglelakker, striper til håret, smykke og brune øyenskygger. Alt fra hm!

T-skjorte fra hm og svart bukse med nagler på siden fra cubus.

Grå bukse fra cubus.


Sånn. Nå skal vi kose oss med godis og bruuuus. Herregud, har faktisk holdt meg unna brus i en hel uke nå, så dette skal jeg nyte. Haha! Hva syns du om innkjøpet mitt?

Blogges :)

Fotoshoot i finværet!

Heeey! Nå sitter jeg og ser på american got talent og koser meg med te. Det er utrolig mange talentfulle personer rundt om kring altså. Helt sykt. Hoho! Anyways - Jeg var hos Sarah i går, og vi bestemte oss for å ta noen bilder ute. Det var jo så fint vær, og det er noe jeg virkelig har savna her i Fredrikstad. Vi gikk opp til et fjell hvor det blandt annet var mange blomster og strå osv, så jeg ble ganske fornøyd med resultatet.


Det ble noen bilder, og siden det er fint vær i dag også så har jeg og Sarah tenkt til å ta bilder igjen. Gleder meg litt, for det var ganske moro! Bilde under tenkte jeg kanskje jeg kunne ta som ny header, men er litt usikker. Hva syns du jeg skal gjøre?


Hva syns du om bildene? :)

Pakke i posten - Nye ting

Heisann :) Herregud, i dag skjedde det noe creepy! Grunnen til det er fordi jeg bestilte meg to gensere for en stund sia, og i natt drømte jeg om at jeg fikk de i posten. Gjett hva som skjedde? Jeg våkna opp at mamma slang inn de to genserne på senga mi. Haha! Jeg ble ganske fornøyd med den ene, men den andre må jeg bytte for den var litt trang rundt skuldrene også var den litt kort. 
Den genseren her ble jeg fornøyd med! Likte fargen og trykket veldig godt, så derfor har jeg tenkt til å bytte den under til en som er lik den her. Bare i en annen farge da selvfølgelig!


Alt i alt betalte jeg 250 ,- for begge genserne, og det syns jeg er ganske rimelig. 
Hva syns du? Liker du sånne gensere du også? 

Snakkes da!

Dagens bilder

Hallaaaa! I dag har det regna som søren her i fredrikstad, og da gikk jeg rett ut og tok noen bilder. Ble ikke så mange, men her er ihvertfall dem jeg tok:

Sånn! Hva syns du, og hvem syns du var finest? :)

Bloggeeees.

ENDELIG!

Hei på deg!! Nå skal jeg fortelle om noe jeg er sykt takknemlig og glad for. Jeg har nemlig fått skaffa meg ny mobil, og endeliiiiig er den skrøpelige gamle hvite dritt telefonen ute av min verden. Den jeg kjøpte meg heter sony ericsson W20i, og så langt er jeg mildt sagt jævlig fornøyd :) Beste telefonen jeg har hatt på veldig lang tid! Her er den:

Forfra.

Bakfra.


Ah, se på skjønnheten! Hoho. 

Hva syns du, hvilken mobil har du? Hejdå :)

Hva syns du?

Hei. Nå sitter jeg og ser på criminal minds mens jeg drikker pepsi. Det har vært en utrolig slækk dag i dag, og jeg har ikke gjort noe annet enn å slappe av, spist og sett på tv. Haha, veeeldig innholdsrikt! Det jeg lurer på nå er hva du syns om sånn bølgete hår og midtskill. Det er en av frisyrene innenfor "beach-looks". For min del så syns jeg den er utrolig fin, og jeg liker den veldig. Meeen, hva syns du?


Blogges senere :)

Telttur i råde

Heei! Vet du hva jeg gjorde i natt eller? ..Telta for første gang i sommer. Jeg, Susann og Mari telta i hagen til Mari, og jeg har ikke ledd så mye og hatt det så gøy på lenge. Smiler bare jeg tenker på det vettu, haha. Vi grilla, jeg farga og stripa ettervekst. Må si jeg kosa meg skikkelig. Må gjenta seg! Her er bildene.


Mmmm, grillspyd! 


Meg - Mari - Susann.


Haha!

Har du telta i år? Blogges :)

Innkjøp!

Hey! Først av alt vil jeg bare si at jeg er utrolig skuffa over den sommeren vi har hatt i år! For å være helt ærlig så har det egentlig bare vært en tråkig høst. Jeg har faktisk ikke bada i år en gang! Eller, jeg har duppa litt, men ser ikke på det som bading. Og jeg har heller ikke sommerfeeling ennå, og nå er ferien nesten over. Haha, herregud! I dag har jeg vært i byen med min bestevenninde Sarah og shoppa. Jeg fant meg en kjempe deilig genser. Det er sånn rollin' stone tunge på den, og jeg må si jeg er ganske glad for at jeg fant den. 


Kjøpte den på hm til 199,-


Hva syns du? Liker du det merket? 
Snakkes :)
hits