september 2010

Bursdagsfeiring

Hei på deg! I helga feira jeg bursdagen min, og det var kjempe koselig. Jeg hadde egentlig bursdag i sommerferien, men ettersom det er så mange som reiser bort i fellesferien bestemte jeg meg for å samle sammen noen jenter i helga istedet. Vi dansa, snakka, spiste god mat og tok en del bilder. Under får du se noen av dem :)


Sarah og meg før bursdagen. Jeg hadde på meg svart kjole fra hm, og "skinn aktig stoff-jakke" fra kappAhl. Smykket er fra lindex.


Glad i deg, jeg!


Når har du bursdag, og hva syns du om bildene?

Helt til slutt vil jeg si hvil i fred til kjære Lars-Mario som gikk bort i går. Enda et dødsfall har skjedd, og det er forferdelig trist. Håper du har det bra der du har nå. Du vil bli savnet!

Blogges senere.

innkjøp

Hej!! Først og fremst vil jeg si at jeg sender utrolig mange tanker til de pårørende som var så uheldig og miste fire personer i ulykken som skjedde i Oslo.Dette er utrolig trist, og dagen i dag har vært ganske tung. Grunnen til det er fordi den begynte med at jeg og mange mange andre dro på minnestund på min gamle ungdomsskole. Den ene personen gikk på samme trinn som meg i fjor, og den andre hadde nettopp begynt på ungdomsskolen. Selvom vi ikke var så godt kjent så syns jeg dette er fryktelig trist, og jeg håper dere har det bra der dere er nå! 

Som overskriften avslører så var jeg og shoppa litt i går. Jeg fant meg ikke så utrolig mye, men her er ihvertfall det jeg fant.


Ring fra glitter. 50 kr!


Skjorte fra hm. 199 kr!

Hva syns du? Blogges.

Dagens outfit

Hællæ :) Skolen i dag har vært insane slækk og kjedelig! Det skjedde absolutt ikke en dritt i dag, og alt læreren prøvde å vise oss i timene ble fullstendig fail. Haha, stakkar. Nå er jeg endelig hjemme etter å ha slutta halv to! Skal innrømme at det var sykt deilig. Elsker å slutte tidlig! Resten av dagen min består av å slappe av og passe lillesøstra mi.... igjen! Gjorde det i går også skjønneru. Anyways, her er dagens outfit:


Skjerf: Lindex. Singlett: Bikbok. Skjorte: Vero moda. Bukse: Vero moda.

Hva syns du? :) Goodbye.

COUNTDOWN!

Hej babes! Har ikke fått blogga noe særlig i helga, og det er fordi jeg ikke har vært hjemme. Men som jeg sa tidligere, så skal jeg få meg en kattepus, så derfor tenkte jeg at jeg kunne vise den nu! Jeg gleder meg som søren, og han er så vakkeeer :D 


Seeee a! Det første mamma sa når vi besøkte han var: Åå, jeg tror jeg er forelska! Haha. 
Han skal forresten hete Simba! Gjett hvem som fant på navnet.. Heheh.


Som du ser så er han helt hvit, med svart hale og to prikker på rumpestumpen. 
Og her har vi mammaen hans. Minna meg skikkelig om Sarah sin katt!


Han er en ordentlig kose-gutt, og det liker jeg. Er bedre å ha en katt som faktisk vil bli bæret og kosa med, enn en som omtrent klorer deg bare du er borte i den. 


Å så glade vettu! Haha.


Jeg er ikke helt sikker på når vi får han helt ennå, men tror det blir til neste helg. Altså helga som kommer! Can't wait. Gleder meg sykt. Og én ting som faktisk er litt rart er at vi har to hvite dyr nå. Snøhvit >Trykk< og Simba. Aner ikke hvorfor, men er jo litt morsomt. Har du noe dyr? Isåfall hvilket dyr da, og hva syns du om Simba? :D

Nye ting

Hej. Som jeg sa istad så ble jeg hjemme fra skolen, men når mamma kom hjem fra "riksmøte" med jobben skulle ho ut for å bytte den nye mobilen min og da bestemte jeg meg for å bli med. Har sittet på ræva i hele dag, så trengte egentlig å komme meg ut litt. Først dro vi på elkjøp megastore for å sende mobilen inn på service :(:( Uff, må ha en fucka mobil i 2/3 uker nå. Nokia med polytones og uten farger, yesyes. Anyways, etter elkjøp tok vi oss en tur på østfoldhallen hvor jeg fant meg litt av hvert. 

T-skjorte til 40 kr fra hm. 

Detaljene på den ene lomma.

To bukser fra veromoda. 

230 kroner tilsammen.

Uglering fra glitter til 50 kroner.

Mascara fra hm til 70 kroner.

Jeg ble ganske fornøyd! Hva syns du? :)

Nytt design!

Hej :) Nå har jeg endelig fått bytta design. Hadde ikke det andre så ille lenge, men følte for å bytte fordi jeg gikk litt lei av det. Grunnen til at jeg blogger så "tidlig" er fordi jeg ble hjemme fra skolen i dag. Kasta opp osv, og det er noe jeg virkelig hater! Det er så ekkelt, men håper jeg blir bedre til imårra hvis ikke blir vel *DU* sur. Haha. Hva syns du? 

Forresten så besøkte jeg kattepusen min i går. Jeg skal få katt om ca én uke, og jeg gleder meg sykt nå! Blogger om bilder osv senere, sånn at du får sett. Ja ja, snakkeees :D

Bilder - Familiekos

Hej! Om søndagen dro jeg og familien til gamlebyen på picnik. Det var koselig, og selvfølgelig hadde jeg med kamera og tok noen bilder! Hoho. Forresten så er det år og dag sia jeg blogga sist, men for å være helt ærlig så driter jeg litt i det. Haha, sorry!Ble en del bilder, men liker det når man drar ut og koser seg. Enten om det er med familie eller venner! Spesielt på søndager hvor det som regel ikke er en drit å finne på. Men hva syns du om bildene? Pleier du å dra ut og kose deg med familien? :) 
hits