oktober 2010

Bilder - RANDOM/the sky/family

I dag har det vært en utrolig deilig dag! Våknet opp tidligere enn forventa, og fikk i meg en god frokost. Tok en del bilder istad også, så tenkte jeg skulle vise dem nå.Ikke så spesielt mange bilder men. Nå skal jeg ihvertfall snart møte en venninde og kose meg! Hva syns du om bildene? Happy halloween! Hoho :D

I wanna see your (pea)cat!

Halloween var totalt _ikke som forventa. Jeg ble syk og fikk utrolig vonde ryggsmerter, så fikk ikke lov til å gå noen steder. Litt kjipt med tanke på at jeg må vente et helt år til neste halloween, men det får bare være. Så hjemme satt jeg uten aning over hva jeg skulle finne på. Så jeg rota inne på youtube etter sanger, og nå har jeg fått helt dilla på en sang av Katy Perry. Den heter Peacock, og er utrolig fengende!So this is my (pea)cat! Hva syns du om sangen?
Good night.

Femten dager, jooho!

Hallooo :) Tenkte jeg skulle gjøre en liten "vri" her på bloggen. Jeg har ikke så ille mye å blogge om for tia, og derfor tenkte jeg at jeg kunne ha noe så genialt som "femten dager". Det er en del andre bloggere som har gjort det før meg, og da jeg var innom mewkid som også er kjent for å være fargerik, så tenkte jeg at jeg måtte teste det ut.

01 Et bilde av deg og det du har på deg idag
02 Et bilde av innholdet i veska di
03 Et bilde av mobiltelefonen din
04 Et to år gammelt bilde av deg selv
05 Et bilde av deg selv uten sminke
06 Et bilde av innholdet i kjøleskapet ditt
07 Et bilde av den siste tingen du kjøpte
08 Det fineste bildet du vet av din aller beste venn
09 Et bilde av huset ditt/leiligheten din
10 Et bilde av håndskriften din
11 Et bilde av deg selv som viser det du misliker mest ved utseendet ditt
12 Et bilde av deg selv som viser det du liker best ved utseendet ditt
13 Et bilde av byen du bor i
14 Et bilde av innholdet i sminkepungen din
15 Et bilde av favorittklesplagget ditt

Gleder meg litt til å utføre disse punktene! Er jo ganske spennende :D Btw, sjekk det fine været i dag:

Image and video hosting by TinyPic
Heheh! Hvordan er været hos deg, og har du vært med på "femten dager" før? 
Bloggeees

Nytt skjerf

Ok, jeg løy! Det gammelt. Sykt gammelt! Fikk det for 4 år sia, men siden jeg fant det istad så tenkte jeg skulle vise det. 
Syns det er litt kult egentlig, og bryr meg ikke sånn sykt om hva som er "in" eller "ut" -så kommer nok til å bruke det.


Hodeskallesommerfugler ftw :) Hva syns du?

Vinteren nærmer seg + anbefaling!

Fryser bare jeg ser på bildene! Det er så sykt kaldt ute nå. Til morgenen i dag så var det 4-, og her om dagen var det 7-. Herregud, vinteren nærmer seg med stormskritt og jeg er klar for sommeren allerede. Føler ikke at jeg har opplevd sommeren ennå en gang, og bare venter på at den skal komme. Haha!

Anbefalingen i dag er mine to nye produkter jeg kjøpte hos frisøren min. Shampoo og balsam fra keune. Den behandler slitt og tørt hår, og gjør det syykt mykt og glatt. Blondfargen blir forandret også! Fra "blass" til mer gylden, og det liker jeg veldig. Jeg er fornøyd, og anbefaler deg å prøve den hvis du sliter med tørt eller frusete hår! Jeg syns personlig den var litt dyr, men jeg hadde nesten ikke noe valg for håret mitt er tørt og det har blitt mye bedre, så jeg angrer ikke. 350 for begge btw :)


Hva syns du om bildene, og sliter du med tørt hår? Hvis du gjør det har du prøvd produktene fra keune?
Blogges!

Jeg har farga håret!

Nå har jeg hatt hele fargekartet over hodet tror jeg. Alt fra grått, grå/blått, grønn, grønn/lilla, kylling gult o.l. Har aldri vært så sliten etter å ha vært hos frisøren. Satt i stolen i fuckings tre timer!! Haha. Heldigvis begynner håret og bli i riktig farge, men er fremdeles ikke helt ferdig så skal tilbake om et par uker for å rette opp i den fargen jeg har nå. Det hele begynte med at jeg ville ha "naturlig" blondfarge på håret, så jeg kjøpte en farge på cubus som butikkdama anbefalte. Det skulle jeg aaaldri gjort, for det var da marerittet startet med grått hår.. Uff! Anbefaler virkelig ikke loreal hårfargingsprodukter dere, og hvis du er ute etter naturlig blondt hår - FOR ALL DEL dra til frisøren. De har ihvertfall peiling på hva de snakker om!

Sånn ser fargen ut nå! Hva syns du? Og har du hatt problemer med hårfarging noen gang?
Blogges senere :)

Herlig morgen!

Må nesten le litt av meg selv. Jeg sier jeg skal bli bedre på å blogge, men nå har det jammen i meg nesten gått én måned siden det forige innlegget. Haha. Kan vel skylde på at kameraet mitt har vært fucka i en stund nå, men i går ble det fiksa så regner med at det blir flere innlegg fremover! Nå sitter jeg fortsatt i sofaen og ser på tv, pluss at jeg spiser pepperkaker og amerikansk muffins :) Jummi.

Også har jeg verdens søteste pus liggende ved siden av meg! 

Hihi. Hva syns du om bildene? :)

hits