Outfit

Dagens outfit

Hællæ :) Skolen i dag har vært insane slækk og kjedelig! Det skjedde absolutt ikke en dritt i dag, og alt læreren prøvde å vise oss i timene ble fullstendig fail. Haha, stakkar. Nå er jeg endelig hjemme etter å ha slutta halv to! Skal innrømme at det var sykt deilig. Elsker å slutte tidlig! Resten av dagen min består av å slappe av og passe lillesøstra mi.... igjen! Gjorde det i går også skjønneru. Anyways, her er dagens outfit:


Skjerf: Lindex. Singlett: Bikbok. Skjorte: Vero moda. Bukse: Vero moda.

Hva syns du? :) Goodbye.

Outfit

Hei. I dag har det serriøst vært uvær! På vei hjem fra skolen var det like før jeg blåste bort.. Haha! Hater egentlig regn. Det får meg i daffe humør. Resten av dagen skal jeg bruke på å pakke, og spise god mat. Jeg er litt sliten i kroppen uten å helt vite hvorfor. Kan hende det har noe med været å gjøre, for som sagt - det får meg daffe humør. 

Stoff blazer fra hm, singlett fra cubus og bukse fra veromoda. Kjøpte forresten blazeren i går, den var på tilbud og kosta bare 50 kroner så jeg måtte bare ha den! Hoho. Hva syns du?

Dagens antrekk - Første skoledag!

Heeei. Kom hjem for en stund sia, og skal jeg være ærlig så gikk første skoledag bedre enn forventa. Jeg kom i klasse med en venninne jeg har kjent i maaange år. Emilie heter ho, og det ble jeg mildt sagt jææævlig fornøyd med :) Jeg kom i klasse 1HSFA hvis jeg husker riktig, og det er en av de fem helse -og sosial klassene. Jeg kjenner ingen i klassen, men jeg vet hvem tre av de er og alle virka ålreite! Hoho. Tenkte jeg skulle legge ut outfit bilde av hva jeg har på meg i dag. Orka ikke pynte meg helt sinnsykt, så det ble ganske enkelt.

Hvilken linje kom du inn på, og kom du med noen du ville? :) Blogges.

Today's outfit

Hej :D Nå sitter jeg og Sarah inne og venter på mamma! Snakk om sola, ho kjørte akkurat inn gården. Haha. Jeg tenkte jeg bare skulle vise outfiten min/vår før vi skal dra til Sverige. Må handle inn småsaker før skolen som er i morgen! Jeg døøør :( Hva syns du? Ganske enkel og grei spøru meg, men ha en fin dag videre! Snakkes :)

Dagens outfit!

Nå sitter jeg hjemme hos Sarah i en svart skinn sofa. Sykt klamt her akkrurat nå! Haha, lol. Akkurat nå er jeg i et slitent humør.. Har sola meg masse i dag, pluss at Sarah og jeg bestemte oss for å prøve den "stekare" metoden som Carl fra paradise fant opp. Det funka egentlig bra, men jeg merker at jeg er litt brent i kinna.. Anyways, her er dagens outfit.


I dag har jeg ikke ordna meg fordi jeg bare har sola meg osv, så her ser du meg uten sminke gitt. Tror det er første gangen jeg har vist meg uten sminke på bilder og lagt dem ut på bloggen. Haha, ok.... Lol at jeg skriver det, for jeg kan tenke meg at du som leser det her ikke en gang bryr deg. Hahah. Latterlig.


T-skjorte fra lindex/ Shorts - laga selv, men buksa var fra cubus/ Sko fra hm.

Hva syns du om outfiten? 

Outfit of the day:
Jakke - hm/Tunika - lindex.


Hva syns du?

Min outfit i dag

I dag er jeg skikkelig slækk og trøtt. Sovna ikke før klokka fire i går natt fordi jeg lå og snakka med søskenbarnet mitt.
Nå sitter jeg og venter på mat, og jeg er skrubb sulten! Outfiten for i dag er ikke så spesiell egentlig, men her er den:


Lilla hettegenser - bikbok/ Ring - indiska/ Svart bukse - vila.


Øredobber - bikbok.


Ha en kjempe fin påske videre! Hva syns du?

Min outfit i dag

I dag skal jeg bare passe søstra mi, men hvis planene går i boks skal Sarah overnatte hos meg også. Har egentlig ingen spesielle planer i dag, skal bare slappe av og kose meg. Jeg har nettopp dusja så håret er fortsatt vått og utørka, men her er ihvertfall outfiten for dagen:
Singlett - cubus/ Cardigan - hm/ Ring - lindex.


Pink lips! Lipglossen er fra hm.

Hva skal du i dag? Hva syns du?

Dagens outfit!

Endelig er det ferie! Har gleda meg sykt til ferien. Har du også? Etter skolen i dag dro skolelaget i håndball på elias for å spise pizza. Det var kost! Nå er jeg hos Sarah, og akkurat nå så kjeder vi oss litt.


Ja, det er klærna jeg kjøpte meg i går. Ble rett og slett forelska i hettegenseren! Elsker fargen.


Haha. Litt rart bilde egentlig!


Hva syns du?

Dagens outfit!


Grå Cardigan fra gina tricot.
Svart t-skjorte fra vero moda.
Svart bukse fra VILA.


Armebånd fra H&M.

I dag skal jeg bare slappe av. Sarah skal sove hos meg en natt til og det er koselig.
Planene våre er litt usikre ennå da, men vi finner vel sikkert på noe iløpet av dagen.
Hva skal du i dag? Og hva syns du om antrekket?

Og en ting til før jeg glemmer det. Sarah tok forresten bildene av meg 

Blogges!

Bursdags outfit!


Svart "rifflete" topp fra HM.
Svart bukse fra VILA.

Og her er tilbehøret:

Armebånd, ring og øredobber.

Alt ble veldig svart i dag syns jeg, men det er liksom "standar" fargen som passer til alt. 
Hva syns du? Og hva skal du i dag/helga?

- Jeg har forresten blitt finalist i en blogg VS blogg konkuranse. Kan du please stemme på meg?
Gjør du det så blir jeg fryktelig glad :-)
>HER<

hits