Spørsmål/Svar

Svar på spørsmålsrunda! 2/3

Beste og verste barndomsminne? Det beste minnet fra barndommen må bli sydenturen med familien! Det værste minnet har jeg ikke tenkt så mye på.. Hva ser du for deg i fremtiden? Jeg ser for meg myyye rart, hoho. Hvem sang beskriver deg? Det har jeg ingen anelse om.  Hvem sang beskriver livet ditt? Jeg har aldri tenkt noe serlig på hva som beskriver meg egentlig. Hvorfor blogger du? Det spørsmålet sender jeg tilbake til den som stilte det til meg. Hehe. Jeg blogger fordi jeg syns det er gøy, og fordi det er en kjempe artig måte og utrykke seg selv på. Favorittantrekk? (gjerne bilde) Kanskje jeg blogger om det etterhvert vettu. Stay tuned! Favoritt-sko? (gjerne bilde) Kanskje jeg blogger om det etterhvert vettu. Stay tuned! Hva er din største frykt? Skal jeg være helt ærlig så må det være at jorda faktisk skal gå under 21. desember. 2012, og å miste min nærmeste familie og venner. Tror du bloggen din i fremtiden blir å forandre deg på noen måter? Det aner jeg ikke! Men hvem vet, det kan jo hende den gjør det. Voe er jo et bra eksempel på det, og ho har opplevd kjempe mye pga bloggingen sin. Utrolig kult spørr'u meg! Bryr du deg om topplisten, og hadde du blitt glad om du kom dit? Ja, jeg hadde blitt kjempe glad om jeg hadde vært så heldig! Men topplista er ikke så utrolig viktig for meg, nei. Hvilket kamera bruker du til å ta bilder med? Et crappy webcamera eller Sarah sin speilrefleks. Ho er jo så snill som låner meg det innimellom. Takk for deeet! Hvordan vil du beskrive drømmegutten? Han skal ihvertfall ha brunt hår! Hvordan blogger leser du? Det er mange blogger jeg er innom hver dag, men dem jeg virkelig leser er- Sarahberg.blogg.no, lussa.blogg.no, camillasov.blogg.no, bareiselin.ipublish.no, itsretro.wordpress.com, voe.blogg.no, annelisebeck.blogg.no, pluss noen av vennene mine sine her på blogg. Hva gjør du på fritia? Jeg pleier å være med venner og familie, pluss at jeg liker å synge en del. Hva er best og hva er værst med sommern? Det som er best er at jeg har bursdag, og at det er laaang ferie, og det som er værst er at regnet kan ta over ferien og moroa med den. Hva er gjennomsnittskarakteren din? Den var 5.9 :):) I wish! Hehe. Snittet mitt havna på 4.5. Hva har du som karakter i gym? 5'er faktisk. Wihu! Hvis du kunne ta med deg én ting på en øde øy, hva ville det vært? Hm. Ekke helt sikker, men jeg tror kanskje jeg ville tatt med meg Sarah. For da hadde jeg ihvertfall ikke kjeda meg! Favoritt drikke, sang, musikk og parfyme? Ananas brus, already gone-kelly clarkson( bare atm), RnB-hiphop-techno osv, versace-bright crystal. Hva heter foreldrene dine? Merethe og Ronny. Favoritt tv-serie? Hotel cæsar. Facebook eller nettby? (hvis du har) Jeg har begge dela, og jeg syns begge er like nødvendige. Svart eller hvit? Lilla. Heheh.

Jeg svarer på del 3 i morgen. Kanskje på video til og med! Og takk for alle spørsmåla. You make me happy ♥

Hvem stemmer ja for videoblogg i morgen? Jeg gidder nemlig ikke hvis ingen vil. Hoho.
Hva syns du?

Svar på spørsmålsrunda! 1/3

Hva driver du med på fritiden? På fritida mi liker jeg å være med venner og familie. Pluss at jeg synger litt. Elsker du barn? Jeg liker barn, fordi de er så søte og små, men jeg kan ikke si at jeg elsker dem for jeg elsker ikke hvem som helst! Hva mener du er en ekte beste venn? En som støtter deg i tygt og tynt og som du virkelig kan stole på, si alt til osv. Bestevenninne eller kjæreste? Helt klart bestevenninde. Hva er det flaueste du noen gang har gjort? Jeg har vært flau mange ganger, men akkurat nå kommer jeg ikke på det flaueste. Beskriv drømmegutten? Han skal ihvertfall ha brunt hår!! Ynglingsfarge? Lillaaa. Kva liker du best av bringbær og jordbær? JORDBÆR! Ynglingsrett? Thai food eller taco. Mmmm. Gammel er du? Snart seksten. Stjernetegn? Jeg er ei litta kreps. Hoho. Kva er det dummeste du noken sinne har gjort? Jeg kommer ikke på det totalt dummeste, men noe av det dummeste jeg har gjort et å tisse på åpen gate i mørket. Hahah. Fortell om noken minner du har som du aldri glemmer? Noe jeg aldri kommer til å glemme er nok Tyrkia turen med familien. Fantastisk! Topp 5 bloggere? bareiselin.ipublish.no, sarahberg.blogg.no, lussa.blogg.no, voe.blogg.no, camillasov.blogg.no. Har du dyr? Jaaa. En liten røver på 8 cm. Ho er en dverghamster og heter Snøhvit. Hvor i verden vil du reise? Over alt! Kunne godt tenkt meg en tur jorda rundt. Hvem vgs skal du gå på? Forhåpentligvis på greåker eller glemmen. Hvem linje skal du gå? Helse -og sosial, hvis jeg kommer inn. Hva vil du jobbe med når du blir eldre? Jeg vil jobbe med mennesker. Hvordan idrett har du gått på? Jeg har gått på turn og håndball. Hvem er din aller beste venn? Sarah Victoria Berg. Hvor i verden har du reist? Jeg har reist utrolig lite! Tyrkia, Sverige, Danmark, Tyskland og Norge da. Altfor lite :( Hvorfor slutta du på håndball?(du er sykt god!) Tusen takk for det! Jeg slutta fordi jeg mangla motivasjon og fordi jeg syns det begynte å bli litt kjedelig. Hvor mange søsken har du? 3 stk. Hva er din favoritt film? 2012! Den er helt konge. Kan du vise hvilke sminke du bruker?
Image and video hosting by TinyPic
Del 2 og kanskje del 3 kommer på videoblogg. Håper du fikk et godt svar på spørsmålet ditt.

Hva syns du? Er du keen på del 2 og del 3 også?

Spørsmålsrunde!

Jeg skrev jo tidligere at jeg hadde lyst til å kjøre i gang med en spørsmålsrunde, og nå er tia inne. Det er bare til å spørre om så mye du lurer på, og jeg skal prøve å svare på alt som kommer inn. Hvis det i det heletatt kommer inn noe da. Haha. Jeg tror jeg kommer til å svare på videoblogg, men jeg ekke helt sikker ennå. Spørs om jeg får noen etterspørsler om det.


Kanskje dette er noe du ville stilt meg?
Ikke vet jeg, men det er bare til å stille meg masse spørsmål :)

Klarer du noe av dette?


Lage lepper med tunga og underleppa?


Sjele med det ene øyet?


Ta opp det ene øyenbrynet?


Sjele med begge øya?


Lage rar munn? Haha. Ekke helt sikker på hva jeg skal kalle det.


Spyr av bildet egentlig. Det ser ut som jeg skal kaste opp eller noe, Haha. Men klarer du å lage en strek midt på tunga?


Krympe det ene øyet?


Lage mellomrom mellom fingrene?


Legge fingrene over hverandre?

Image and video hosting by TinyPic
Bevege på neseborene?


Spise is?

Klarer du noe av dette? Jeg tipper på at alle klarer å spise is. Eller tar jeg feil? Tror egentlig ikke det, men hvem vet. Stakkars den personen ihvertfall, Heheh.

Svar på spørsmålsrunden!


Håper du fikk et bra nok svar. Jeg er klar over at jeg ikke fikk svart på alle spørsmåla,
men det skjedde noe rart da jeg lagde videobloggen, så det er derfor det er noe som ikke kom med.
Men håper ikke det gjør noe :-) Hva syns du?

SPØRSMÅLSRUNDE!

Det er ikke sikkert jeg får så mange spørsmål, men det hindrer ikke meg i å ha en spørsmålsrunde for det.
Spør om alt fra a til å, skal prøve å svare så godt jeg kan. Jeg tror jeg lar denne spørsmålsrunden
holde i 4-5 dager, kanksje lenger. Er ikke helt sikker. Da er det bare til å spørre i vei, ikke vær beskjeden!


Dette bilde laget jeg istad! Det er utrolig gamle bilder av meg og Sarah.

hits